În Buzău, jandarmii se pare că avut parte de o misiune de salvare atipică. Aceștia au salvat un pui de căprioară, în timp ce se aflau în patrulare în Sărata Monteoru, potrivit informațiilor transmise de antena3.ro.

jandarm care a salvat o caprioara

Jandarmii din Buzău au salvat un pui de căprioară! Unde a fost găsit animăluțul

[Sursa foto: Capturi Facebook- Inspectoratul de Jandarmi Județean Buzău]

Jandarmii au salvat o căprioară, la Sărata Monteoru

Potrivit sursei citate anterior, jandarmii buzoieni au salvat un pui de căprioară, în timp ce patrulau prin Sărata Monteoru. 

Aflați în timpul programului, oamenii legi au observat un pui de căprioară în imposibilitatea de a se elibera din curtea în care intrase. Împreună cu vânătorii din zonă, jandarmii au reușit să elibereze animăluțul, în siguranță.

Seara trecută, aflați în patrulare în stațiunea Sărata Monteoru, jandarmii din cadrul postului din localitate au depistat un căprior care a pătruns într-o curte, însă nu a mai reușit să iasă. Colegii noștri au solicitat imediat sprijinul vânătorilor din zonă, preluând împreună animalul și eliberându-l în mediul natural. După cum se poate observa și în imaginile surprinse, animalul s-a despărțit cu greu de jandarmul buzoian, semn evident că se simțea în siguranță în preajma lui!, au transmis jandarmii, într-o postare pe Facebook, potrivit antena3.ro.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citește și: Patrocle, cel mai căutat cățel din Capitală, a fost văzut pentru prima dată de la dispariție! ,,Bucurați-vă cei care vă puteți bucura''

 

Videoclipul postat de Inspectoratul de Jandarmi Județean Buzău a primit zeci de reacții. De asemenea, oamenii legii au fost felicitați pentru misiunea de salvare.

Un câine și-a salvat stăpâna

Potrivit The Guardian,  un câine, pe numele său Kobe, și-ar fi salvat stăpâna. Sursa citată prezintă acțiunea cățelului care a prevenit o posibilă tragediei. Kobe ar fi săpat, timp de o lungă perioadă în grădina stăpânei sale, acțiune pe care nu o făcea de obicei. Surprinsă de acțiunile animalului său de companie, proprietara a cumpărat un senzor de gaz cu care a scanat casa, dar și locul unde Kobe a săpat cu lăbuțele. 

Senzorul a indicat o scurgere de gaze în locul săpat de câine. Femeia a alertat autoritățile, care au început imediat să lucreze pentru rezolvarea problemei. Se pare că Kobe nu ar fi salvat doar viața stăpânei sale, cât și cea a tuturor locuitorilor din oraș.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si