Potrivit observatornews.ro, într-un liceu din Capitală ar avea loc o anchetă. Directorul ar fi raportat autorităților că unul dintre profesori ar avea o relație cu una dintre eleve. 

Profesor acuzat că are o relația cu una dintre eleve

După ce ar fi observat un videoclip care circula în mediul online, directorul instituției ar fi alertat autoritățile că unul dintre profesori ar avea o relație cu una dintre eleve.

Conform sursei citate anterior, profesorul, un bărbat în vârstă de 62 de ani, ar avea o relație cu una dintre eleve, în vârstă de 18 ani, care ar fi în clasa a XII-a.

Autoritățile se pare că au demarat o anchetă, în urma înștiințării primite din partea directorului liceului.

Citește și: Cum ne afectează starea vremii organismul uman? Ce nu este indicat să facem atunci când temperaturile sunt ridicate afară

profesor

Foto simbol- profesor în elevilor

[Sursa foto: istockphotos]

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

”La data de 9 aprilie 2024, Poliția Capitalei a fost sesizată, de către directorul unei unități de învățământ, din Sectorul 2, cu privire la apariția în spațiul public a unor imagini, în care o elevă, în vârstă de 18 ani, ar fi alături de un cadru didactic, în vârstă de 62 de ani.

Polițiștii din cadrul Secției 9 Poliție au demarat verificările, în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul și natura relației dintre cele două persoane.

După analizarea tuturor circumstanțelor vor fi dispuse măsurile legale în consecință”,  a transmis Direcția Generală de Poliție a Municipiului București, într-un comunicat.

Citește și: Caz șocant în județul Alba! O petrecere între rude s-a transformat în crimă. De la ce ar fi pornit, de fapt, conflictul dintre cei doi bărbați?

fata cu rucsac in spate

Foto simbol- fată/elevă cu geantă în spate

[Sursa foto: istockphotos]

Potrivit observatornews.ro,  eleva ar fi recunoscut că are o relație cu cadrul didactic, adăugând că ar fi împreună de când ea avea 17 ani. Profesorul nu ar mai fi avut probleme de acest gen în trecut.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si