Pompierii intervin în forță într-un bloc din Iași, după ce un incendiu puternic a izbucnit în urma unui explozii! La fața locului, pe bulevardul Carol intervin Detașamentul 1 de Pompieri Iași cu două autospeciale de stins incendiu, o autospecială pentru salvari de la înălțime și o ambulanță SAJ tip B, informează Antena 3 CNN.

Ce a declanșat explozia din Iași?

După explozie, flăcări puternice au izbucnit, iar aproximativ 25 de persoane s-au autoevacuat din blocul de 10 etaje, mai informează sursa citată.

Din păcate, un tânăr în vârstă de 30 de ani ar fi fost preluat de un echipaj al Ambulanţei şi transportat la spital, cu arsuri la mâini şi picioare.

Citește și: "L-au apucat nişte dureri crunte". Un bărbat a murit la trei zile după o operație reușită. Ce i-ar fi cauzat, de fapt, moartea?

Motivul exploziei ar fi bateria unei trotinete electrice care era pusă la încărcat în sufrageria apartamentului. Zidul exterior al acelei camere ar fi fost pus la pământ, iar tâmplăria a rămas prinsă în copacul din faţa blocului, mai scrie Observator. Localnicii au povestit că totul s-a simțit ca un cutremur și s-au speriat foarte tare.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Explozie bloc Iași

Imagine reprezentativă pentru pompieri.

[Sursa foto: iStock]

Citește și: Caz șocant în București! Un bărbat ar fi murit după ce a ingerat o substanță dintr-o sticlă, în parcul IOR

Restaurant cuprins de flăcări puternice

Luni, 15 aprilie, pompierii doljeni au intervenit pentru stingerea unui incendiu puternic care a izbucnit la acoperişul unui restaurant din Parcul "Nicolae Romanescu" din municipiul Craiova, informează Realitatea. Acesta se manifestă cu violenţă pe o suprafaţă de aproximativ 400 mp din acoperiș.

Explozie bloc Iași

Imagine reprezentativă pentru o mașină de pompieri.

[Sursa foto: iStock]

Citește și: Percheziții de amploare în mai multe județe din țară! La ce metodă ar fi recurs o rețea de contrabandiști de tutun?

Inițial, trei autospeciale de lucru cu apă şi spumă au fost prezente, însă mai apoi forțele de intervenție au fost suplimentate, deoarece nu puteau face față situației. Potrivit ISU Dolj, o femeie prezenta intoxicaţie cu fum iar cadrele medicale i-au administrat se oxigen în ambulanţa SMURD care a ajuns la faţa locului.

Din fericire, focul nu s-a extins și nici nu au existat victime.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si