VIDEO - Preparate de Paște rapide și elegante. Ce punem pe masa de sărbătoare?
Cristina Toth, unul dintre cei mai cunoscuți bloggeri culinari, ne prezintă cele mai gustoase și elegante preparate pentru masa de Paște.
„Preparatele care vor sta la loc de cinste pe masa de Paște nu trebuie să fie doar aspectuoase, ci și gustoase și ușor de preparat. Bloggerul culinar, Cristina Toth, ne prezintă astăzi trei variante de aperitive perfecte pentru mesele de sărbători”, a tranmis Cristina Dorobanțu.
Cristina Toth, unul dintre cei mai cunoscuti bloggeri culinari de la noi din țară, este inginer și om de televiziune la bază, însă gătitul a fost dintotdeauna una dintre cele mai mari pasiuni ale sale.
Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro
Acestea se acoperă cu un nou strat de spanac și lipie. Tartele merg apoi direct la cuptor unde vor sta până se vor rumeni.
„Între timp, pregătim salata de boeuf. Dacă vreți, puteți să o faceți și în formă de tartă”, a mai spus Cristina.