Un constănțean băut, aflat în vacanță în județul Harghita, a fost scos cu forța din mașină, după o urmărire ca-n filme a jandarmilor. Ce s-a întâmplat și de la ce a pornit totul, știe colegul meu Adrian Jătăreanu, a transmis Simona Pătruleasa.

Șofer beat, urmărire ca-n filme

Bărbatul de 38 de ani se afla într-un bar din localitatea Lacu Roșu.

Consumase mai multe pahare cu alcool și voia să plece fără să plătească nota. Managerul localului nu a vrut să-l lase să plece, așa că, nervos, clientul a sunat la 112. Le-a zis celor din centrală că nu știe unde se află și că doua persoane vor să-l sechestreze în bar. Apoi, a ieșit din local și s-a urcat la volan, deși era într-o stare avansată de ebrietate.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Imagini șocante. Cum arată interiorul casei în care un bărbat locuia cu cele 175 de pisici ale sale- antena3.ro

Citeste si: Germania afirmă că desfăşurarea de trupe nord-coreene în Ucraina reprezintă o "escaladare clară". Coreea de Nord reacționează- wowbiz.ro

Citește și: S-a urcat băut la volan și a izbit din plin un polițist. În ce stare se află agentul din Sibiu?

Jandarmii au pornit în urmărirea lui și au reușit să-l oprească înainte ca șoferul să producă un accident.

Pentru că nu a vrut să iasă din mașină ci s-a baricadat acolo, oamenii legii au spart geamul iar apoi l-au încătușat pe individ. A fost dus la spital pentru recoltarea probelor biologice și acum e cercetat penal.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: