”Legendarele Spice Girls fac înconjurul lumii după ce s-au reunit pentru o noapte. Cele cinci dive care au scris istorie au cântat și au dansat împreună într-un club din Londra- unde Victoria Beckham și-a sărbătorit ziua de naștere. La sfârșitul petrecerii- David Beckham și-a cărat soția în spate până la mașină”, a transmis Christian Sabbagh.

Cine a participat la petrecerea Victoriei Beckham?

David Beckham a fost cel care dezvăluit lumii întregi imaginea devenită virală.

E prima oară în ultimul deceniu când cele cinci legendare Spice Girls se reunesc. Nu pe vreo scenă, ci la petrecerea privată dată în cinstea uneia dintre ele. Victoria Beckham, care a împlinit 50 de ani. Divele au cântat și au dansat pe hiturile care le-au adus atâta faimă.

Citește și: Artiști și fotbaliști celebri, într-un meci al prieteniei între România și Turcia, cu ocazia Zilei Naționale a Copilului sărbătorită în Republica Turcia pe 23 aprilie

Evident, lumea s-a întrebat rapid dacă cele cinci dive pun la cale și o reuniune pe scenă. Ultima oară când au cântat împreună a fost la ceremonia de încheiere a Jocurilor Olimpice de la Londra, în 2012.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Revenind la fastuoasa petrecere, Victoria Beckham i-a avut alături pe toți cei dragi. Soțul, cei patru copii și multe staruri de la Hollywood, printre care Tom Cruise- Salma Hayek- Mark Anthony și soția sa, Jason Statham și Eva Longoria. Spre dimineață, David Beckham și-a luat soția în cârcă și așa au ieșit din club, printre blițurile aparatelor de fotografiat.

Citește și: Cum arată Victoria Beckham la 50 de ani: "La mulți ani frumoasei mele soții”

Victoria a suferit-o în urma cu două luni o intervenție chirurgicală după ce și-a rupt piciorul- chiar de ziua îndrăgostiților. Probabil efortul din timpul dansului și-a spus cuvântul.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si