Intrăm cu pași repezi în minivacanța de Paște și 1 Mai, iar dacă aveți în plan să plecați la drum lung cu copiii în mașină, urmăriți-ne în continuare. Taticool a revenit în platoul știrilor cu câteva dispozitive care ne fac viața mai ușoară în concediu cu cei mici, a transmis Simona Pătruleasa.

Dispozitive de ajutor pentru concediul cu copiii

Taticool- Mulțumesc pentru invitație! Da, ne pregătim de vacanțe, suntem cu gândul la plecări și atunci ar fi bine dacă suntem părinți să fim și pregătiți. Pregătiți în sensul în care vrem să avem viața ușoară și în vacanță, chiar dacă trebuie să ne transportăm copiii.

Astăzi am o serie întreagă de gadget-uri pe care le-am adus special concepute pentru vacanță.

Simona Pătruleasa- Care e cea mai mare provocare atunci când plecăm la drum lung cu copiii, din experiența ta?

Taticool- Bagajele, nu? Despre asta vorbim, niciodată nu am găsit un portbagaj al unei mașini suficient de mare, ca să încapă toate. Și atunci la ce trebuie să fim atenți? La dimensiunea bagajelor, cumva să reducem volumul acestora și să încapă toate și mă gândesc să fie utile.

Pe de-o parte avem zona de cărucioare, avem nevoie de cărucior, pentru că dacă avem un copil mic, el nu poate fi cărat tot timpul în brațe. Vom avea un efort mult prea mare și atunci un cărucior te ajută foarte mult. După aia vorbim de zona de scaune auto, și de ce nu și roboți, care pregătesc mâncarea și care sunt suficient de mici pentru a fi luați în bagajele de mână.

Zona de cărucioare, vă recomand cărucioarele de călătorie special concepute pentru asta. Ce înseamnă un cărucior de călătorie? Înseamnă un cărucior care se face foarte mic. Iată-l, încape în zona de depozitare de deasupra locurilor din avion. Da, este un cărucior cu piere automată, se desface foarte simplu. Suntem în zona de 5-6 kilograme, cărucioare care pot fi ridicate fără nicio problemă, chiar și de o mămică minionă, iar dacă vrei la nivel de rezistență, sunt cărucioare care veți fi uimiți, țin chiar și un adult.

Evident, nu trebuie să facem asta, dar vorbim de cărucioare de generații, care rezistă de la un copil la altul.

Simona Pătruleasa- Te rog să ne spui și un preț.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Taticool- Suntem în zona de 2000 de lei, undeva între 400-500 sute de euro, dacă vorbim la nivel european. Nu sunt extraordinar de scumpe, dar atunci când cauți un cărucior de genul acesta îți dorești să ai și rezistență și calitate. De exemplu, dacă vorbim aici, avem căruț care se întinde în zona de full flat. Pe timpul verii, interiorul acesta se dă la o parte și ventilează și mai mult copertina.

Este extensibilă și acoperă copilul împotriva soarelui, plus design. Dacă avem și mămici care sunt preocupate de design, există tot felul de oferte pentru ele. M-aș mai referi puțin la cum transport copilul în mașină, în vacanță sau în avion. Ei bine, nu știu dacă știați, dar dacă am un bebeluș, pot lua scoica bebelușului în avion.

Nu știam de ce pentru că scaunul ăsta scoica rămâne cel mai sigur loc în care copilul poate sta, nu doar în mașină, ci și în avion, în brațele mamei, de multe ori turbulențele pot duce la loviri, da, ei bine, dacă eu fixez copilul în scoică și scoica cu centurile suplimentare, oferite de către compania de zbor, copilul va fi în siguranță.

Ce trebuie să facem, ca să putem urca o scoică în avion? Pe de-o parte este important ca bebelușul să aibă un loc al lui.

Da, presupune acest lucru, sunt unii părinți foarte conștienți de importanța siguranței copilului și atunci își cumpără un loc și bonus ar fi minunat ca scoica să fie aprobată pentru zborul cu avionul, există o certificare internațională.

Ce se întâmplă? Ea îi poate oferi copilului și un plus de confort la somn, se întinde și este foarte potrivită și este mult mai sigură decât ținutul în brațe.

Da, bun, după aia ce facem în vacanță? Am ajuns în vacanță și închiriem mașină. Ce scaun auto îi pun copilului, da? Pentru că dacă el este sub trei ani să zicem, centura îi va veni în gât și atunci iată o variantă de scaun auto, care este pliabil și îl pot lua cu mine. Și se desface foarte simplu, are husa lui și iată-l se instalează cu ușurință. Asta este scaunul, da, extraordinar crește pe înălțime, încă o dată, este foarte simplu de strâns și pus înapoi în bagaj de mână.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

Am și aici o tortiță, pot să-l trag după mine fără nicio problemă.

Simona Pătruleasa- Ce preț are acesta?

Citește și: VIDEO-Să crești copii e mai ușor când ai ajutoare. Taticool, despre gadgeturile pentru copii

Taticool- Aici suntem în jurul a 900 de lei, la fel poate pentru unii poate părea mult, poate pentru unii nu este nicio problemă. Venim în zona de gadget-uri pentru prepararea hranei, dacă avem un bebeluș, pe de-o parte și-l alăptăm, dar mămica are surplus de lapte și congelează, ei bine aici am un gadget, care după cum vedeți este foarte compact. Poate fi luat în bagaj fără nicio problemă. E un gadget care încălzește personalizat laptele, atât laptele praf, cât și laptele matern. Are inclusiv aplicația lui, ceea ce mi se pare foarte tare și îți personalizează încălzirea, îți dă alarme pe telefon când este laptele pregătit. Asta ca să eviți orice supraîncălzire, să-i poți da copilului imediat.

Nu trebuie, știi cum era pe vremea noastră, se testa laptele pe mână, știi, dacă frige pe mână sigur îl frige și pe copil.

Între timp lucrurile au avansat și îl poate folosi de la bunic, până la părinte, până la fratele mai mare. N-avem voie cu un astfel de dispozitiv, ele sunt utilizabile doar la prize standard.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: