Un accident tragic a avut loc pe autostrada A1, București-Pitești! Un bărbat în vârstă de 38 de ani se pare că a murit pe loc, după ce mașina pe care o conducea s-a izbit de un parapet, potrivit informațiilor transmise de observatornews.ro.

A murit pe loc, într-un accident făcut în timp ce se îndrepta spre casă

Accidentul se pare că a avut loc la kilometrul 82 de pe autostrada A1, București-Pitești.

Conform informațiilor transmise de sursa citată anterior, bărbatul ar fi intrat în parapetul metalic, care desparte benzile.

Victima, un bărbat în vârstă de 38 de ani, se pare că a murit pe loc. Șoferul s-ar fi aflat singur în mașină, iar accidentul s-ar fi produs după ce bărbatul ar fi pierdut controlul autoturismului din cauza carosabilului umed.

Citește și: VIDEO-Conflicte între generații. Ce sfaturi și-au dat seniorii și tinerii între ei? ,,Tinerii să-și asculte părinții, că părinții le vor numai binele''

autostrada

Foto simbol- autostradă

[Sursa foto: istockphotos]

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Autoritățile fac cercetări pentru a stabili cu exactitate care au cauzele în care a avut loc accidentul tragic.

Din verificările preliminare, efectuate de polițiștii Biroului de Poliție Autostrada A1 București-Râmnicu Vâlcea, s-a stabilit că un autoturism, având direcția de deplasare spre Pitești, condus de un bărbat de 38 de ani, din județul Argeș, în împrejurări care vor fi stabilite din cercetări, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a intrat în coliziune cu glisiera metalică. 

Citește și: VIDEO: Urmărire ca în filme pe străzile din București! Un bărbat s-a ținut după mașina soției, i-a spart geamurile, apoi a lovit-o și pe ea. Incredibil unde a fost prins de oamenii legii!

masina de poltie

Foto simbol- mașină de poliție

[Sursa foto: istockphotos]

În urma impactului a rezultat decesul conducătorului auto, care era singurul ocupant. Pentru asigurarea cadrului legal necesar verificărilor, în cauză a fost întocmit dosar penal conform articolului 192 din Codul Penal, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul rutier a avut loc se arată în comunicatul transmis de IPJ Argeș.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si