La vârsta de 60 de ani, avocata a devenit Miss Universe! Este povestea de succes a Alejandrei Rodríguez, care şi-a adjudecat titlul de Miss Buenos Aires, scrie Hola.

Ce a declarat Alejandra imediat după primirea distincției?

De profesie avocată și jurnalistă, femeia a radiat pe scenă și a marcat chiar o schimbare în concursurile de frumusețe.

Alejandra a avut mari emoții pe data de 25 aprilie, însă singură s-a încurajat.

"Sunt încântată să reprezint această nouă paradigmă în concursurile de frumusețe, deoarece inaugurăm o nouă etapă în care femeile nu reprezintă doar frumusețea fizică, ci un alt set de valori. Sunt prima din această generație care începe cu asta", a declarat aceasta emoționată.

Miss Universe 60 de ani

Ea este câștigătoarea Miss Buenos Aires.

[Sursa foto: Captură YouTube]

Citește și: Cine este câștigătoarea Miss World 2024? Ada Maria Ileana a concurat din partea României

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Imagini șocante. Cum arată interiorul casei în care un bărbat locuia cu cele 175 de pisici ale sale- antena3.ro

Citeste si: Germania afirmă că desfăşurarea de trupe nord-coreene în Ucraina reprezintă o "escaladare clară". Coreea de Nord reacționează- wowbiz.ro

Alegerea Miss Buenos Aires a avut un alt aspect deosebit: în acea zi, înaintea lui Rodríguez, prima finalistă a concursului a fost o femeie de 73 de ani.

Diego Bernardini, medic și cu un master în gerontologie, a declarat pentru Clarín că ''surpriza are legătură cu faptul că frumusețea a fost întotdeauna legată de tinerețe'', transmite La Vanguardia

De asemenea, o mamă a doi copii, antrenor de sănătate și expert în fitness, a concurat pentru a reprezenta Republica Dominicană la concursul Miss Univers 2024. 

"Participarea la un concurs de frumusețe m-a fascinat întotdeauna.

Cu toate acestea, din cauza faptului că am devenit mamă la o vârstă fragedă, nu am reușit niciodată să fac din acest vis o realitate. Miss Universe, care promovează incluziunea, mi-a oferit șansa de a-mi urma visul. Vocea mea interioară m-a îndemnat să merg mai departe, să experimentez călătoria în loc să aud doar despre ea", a declarat ea pentru HOLA! USA.

Miss Universe 60 de ani

Ea este câștigătoarea Miss Buenos Aires.

[Sursa foto: Captură YouTube]

Citește și: Statele Unite au aprobat ajutorul financiar pentru Ucraina. Rusia, atacuri furibunde asupra mai multor orașe ucrainene

Miss Universe 2024 va avea loc în Mexic, țară care a mai găzduit concursul în patru ocazii: 2007, 1993, 1989 și 1978. Pentru concursul din 2024, se vor aplica noi reguli, inclusiv eliminarea limitelor de vârstă ale concurentelor.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si