Un băiețel de doar șase ani din județul Gorj se pare că a fost vândut de familie pentru suma de 8.000 de lei. Minorul ar fi fost scos din țară cu o procură falsă, de către un cetățean german, potrivit informațiilor transmise de antena3.ro.

Procurii D.I.I.C.O.T se pare că au deschis o anchetă în cazul băiețelului vândut.

Minor de șase ani, vândut unui cetățean străin

Un caz șocant a avut loc în județul Gorj. Se pare că un minor de șase ani ar fi fost vândut de către familie unui cetățean străin, care l-ar fi scos din țară cu o procură falsă.

Incidentul ar fi avut loc în luna decembrie a anului trecut.

Se pare că autoritățile au descoperit cazul minorului după ce, pe adresa Direcţiei de Protecţie a Copilului din Gorj, ar fi apărut o sesizare de verificare a prezenței minorului la domiciliu.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO-Noi detalii în cazul tragediei care a lovit o familie de români din Germania. Ce ar fi arătat analizele de imagistică în cazul fetiței care s-a jucat cu mai multe bile magnetice

verificare acte

Foto simbol- verificare acte

[Sursa foto: istockphotos]

Ajunse la adresa indicată, autoritățile ar fi descoperit lipsa minorului. În urma unor verificări, conform antena3.ro, s-a aflat că băiețelul ar fi fost vândut pentru suma de 8.000

de lei.

Familia care l-ar fi vândut pe băiețel ar fi numeroasă. În urma verificărilor, autoritățile au decis ridicarea fetiței de opt ani şi a băieţelului de doi ani şi şase luni, care se pare că au ajuns în grija unor asistenţi maternali.

Citește și: Cine este Ramona, tânăra de 28 de ani care ar fi căzut în gol de la etajul 5, la scurt timp după ce a născut? Vecinii i-au adus doar cuvinte de laudă. "Dumnezeu s-o ierte"

poltie

Foto simbol- politie

[Sursa foto: istockphotos]

Conform sursei citat anterior, procurorii D.I.I.C.O.T ar fi deschis o anchetă de amploare, pentru a afla cum s-a petrecut tragedia. Se ia în calcul implciarea unor funcționari pentru că minorul ar fi ieșit din țară și transportat în Germania cu ajutorul unei procuri false.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si