Românii sărbătoresc în fiecare an 1 mai alături de prieteni în jurul unui grătar cu tot felul de bunătăți, iar din meniu nu trebuie să lipsească micii. Colega mea, Dana Luțu, se află la Cernica, unde se pregătește o mare petrecere de Ziua Muncii, a transmis Simona Pătruleasa.

Se pregătesc pentru petrecerea de 1 Mai

Dana- Nu doar micii sunt vedetele  petrecerii de la Cernica, ci și diferite preparate din carne tradiționale, dar și fructe de mare. Da, ați auzit bine, despre pregătiri ne va vorbi managerul locației, Laura.

Citește și: VIDEO- Zeci de mii de turiști petrec 1 Mai la mare. Tinerii s-au distrat toată noaptea, iar astăzi o vor lua de la capăt

Spune-ne, Laura, cum s-au pregătit?

Laura- Bună dimineața, bine ați venit și la mulți ani de 1 mai mucitoresc! Suntem în pregătiri, avem mititei pe grătar, ia uitați ce bine arată. Urmează să ajungă și această cărniță.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Dana- Ce avem aici?

Laura- Pastramă de berbecuț, cotlet de porc, cârnații de pleșcoi, bineînțeles și peștele, care nu lipsește în această săptămână, dorada, crap, caras.

Dana- Un miros aparte vine de aici, ce avem aici?

Laura- Delicioasele noaste coaste, cu sos barbeque, făcute la motoare.

Dana- Cred că au un gust special, așa și pentru cei pretențioși, dar nu numai, și pentru persoanele care țin post, avem fructe de mare.

Laura- Midii, în sos de vin.

Dana- Nu avem cum să ratăm aceste gustări, da, spune-ne ce avem pe masă?

Laura- Începem cu platourile noastre tradiționale românești, însoțite, goacamole, icre, vinete, lipia noastră renumită, dovlecei,  care sunt de post,  de asemenea și goacamolele, este de post, hamsii, cele mai cerute.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: