VIDEO- 1 Mai în Bucovina. La casa solistei Andreea Popovici se pregătesc mâncăruri delicioase, cu multă veselie și cânt
La casa solistei Andreea Popovici se pregătesc bucate savuroase, cu multă veselie și cânt.
Ziua de 1 mai este momentul ideal pentru un grătar bogat, cu familia și prietenii. În Suceava, la casa solistei de muzică populară, Andreea Popovici, se pregătesc bucate delicoase cu multă veselie și cânt, a transmis Cristina Dorobanțu.
În gospodăria solistei de muzică populară, Andreea Popovici, este zarvă mare.
Bucuroasă de oaspeți, familia artistei este ospitalieră și dornică să îi bucure și pe alții cu bucatele delicioase, pe care le pregătește cu pricepere șefa bucătăriei, Andreea.
Andreea Popovici- Sigur că pe lângă atâta carne, avem și legumele care dau și culoare, și bineînțeles cumătra mea pregătește cartofii pentru scrijele.
Să-mi spui cum să-i tăi mai groși, mai subțiri.
În Bucovina nu există petrecere câmpenească fără renumiții cartofi tăiați subțire și copți pe plită, denumiți, în zona, scrijele. Localnicii îi consumă pe post de gustare sau drept garnitură la un alt preparat.
Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro
Andreea Popovici- Bineînțeles că bărbatul trebuie să pregătească aici. El este stâlpul casei la Bucovina, el trebuie să pregătească.
Iar în timp ce bărbatul pregătește scrijelele, Andreea își intră în rolul de artista și îi încântă pe oaspeți cu glasul superb și cântecele bucovinene.
Andreea Popovici- Sigur că la noi în Bucovina, mâncarea este temelia așa cum se spune, băutură și prietenie. Iar fară cântare și veselie nicum nu se poate, așa că o să vă cânt o strofă.
La final de pregătiri, Andreea savurează din ochi preparatele aspectoase și se declara încântată de masă îmbelșugată cu care își așteaptă invitații.