Un incident șocant a avut loc în localitatea Orlea, din județul Olt, în a doua zi de Paște. O femeie de 40 de ani ar fi fost abuzată de vecinul său. Bărbatul, în vârstă de 39 de ani, ar fi intrat în locuința acesteia, a agresat-o, iar apoi i-a furat banii din locuință, potrivit informațiilor transmise de observatornews.ro.

Femeie abuzată și furată de vecin

O femeie în vârstă de 40 de ani a fost abuzată de vecinul său, în vârstă de 39 de ani. În a doua zi de Paște, bărbatul ar fi intrat în locuința acesteia, a abuzat-o, apoi a fugit cu banii femeii.

Femeia a alertat imediat autoritățile.

Citește și: Și-a văzut moartea cu ochii după ce a luat un medicament pentru dureri menstruale! Corpul femeii a ars din interior, iar vederea i-a fost grav afectată. "Mă simt ca un războinic"

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

barbat retinut

Foto simbol- bărbat reținut 

[Sursa foto: istockphotos]

Conform aceleiași surse, bărbatul este cercetat pentru viol în formă agravată şi tâlhărie calificată.

Acesta a fost reținut și condus la Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt.  

Ce au transmis autoritățile?

Citește și: Un bărbat din Mureș a ajuns în stare gravă la spital după ce a băut dintr-o sticlă de bere! Ireal ce se afla în recipient

masina de politie

Foto simbol- mașină de poliție

[Sursa foto: istockphotos]

În fapt, la data de 6 mai, poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală nr.

3 Corabia au fost sesizaţi, prin apel 112, de către o femeie de 40 de ani, din comuna Orlea, judeţul Olt, cu privire la faptul că ar fi fost victima infracţiunii de viol. Din primele verificări, poliţiştii au stabilit faptul că un bărbat de 39 de ani, din comuna Orlea, profitând de starea de vulnerabilitate a victimei, ar fi pătruns fără drept în curtea locuinţei unei femei de 40 de ani, din aceeaşi localitate, iar prin întrebuinţare de ameninţări şi acte de violenţă ar fi condus-o pe femeie într-una dintre camerele locuinţei, unde ar fi întreţinut relaţii sexuale cu aceasta împotriva voinţei sale. De asemenea, bărbatul i-ar fi sustras femeii 1.350 de lei, s e arată în comunicatul transmis de IPJ Olt, potrivit Agerpres, citat de observatornews.ro.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si