Anul electoral i-a amețit pe oamenii simpli de la țară. În acest an trebuie să punem ștampila de patru ori pe buletinele de vot, prea mult, se plâng sătenii care nu pot ține pasul cu atâtea alegeri. Decizia nu este una ușoară și nici nu va aduce prea mari schimbări în viața de pe uliță, sunt de părere oamenii care spun că mai bine stau liniștiți acasă decât să mai bată drumul în zadar până la secțiile de votare, a
transmis Cristian Sabbagh.
Alegerile, ultima grijă la țară
Ne oprim în Mereni, Teleorman, o comună unde timpul pare că a stat în loc. Pe uliță este liniște. Alegerile sunt ultima grijă a celor de aici, ne spune Marian.
Nu mai aleg, nu mă duc la vot, eu mă duc la vot numai când votam pentru primari, pentru primar la noi aici în comună, nu ne mai interesează nimic, deci uitați-vă ce e pe aici, a
spus un localnic.
Îl lăsăm pe om să-și continue drumul și poposim în fața unui șantier mai mulți bărbați lucrează de zor la acoperișul unei case. Anul electoral nu este un subiect de interes pentru ei.
Oricum degeaba îi votez și că nu-i votez, a spus un muncitor.
Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro
Citeste si: Un băiat de 18 ani riscă 20 de ani de închisoare după o vacanță cu familia în Dubai. De ce este acuzat- antena3.ro
Citeste si: Un bărbat din Ploiești a sunat la 112 pentru că doi vecini nu răspundeau la ușă. Polițiștii au făcut o descoperire năucitoare- wowbiz.ro
Mulți sunt bulversați de faptul că trebuie să aleagă candidați pentru patru funcții diferite. Veșnicul mister, candidații sunt o necunoscută pentru oameni, ce știu ei în schimb este cum trebuie să arate primarul sau președintele ideal.
- Ce calități trebuie să aibă un primar?
- Toate calitățile și bune și rele, a spus un localnic.
În primul rând să nu mai bage mâna nimeni, a spus un localnic.
Doar că mai trebuie aleși parlamentarii, dar și politicienii care ne vor reprezenta în Parlamentul European. Ce fac ei acolo se pare că nu contează prea mult pentru românul de rând.
După plimbarea pe cărările din sat, concluzia pare una simplă. Oamenii vor să fie surprinși de numele care apar pe buletinele de vot.
Primul rând de alegeri este programat în data de 9 iunie, când vom vota primarii și europarlamentarii.
Citește și: VIDEO- Studenții români nu se înghesuie la muncă. Ce îi determină pe tinerii din generația Z să amâne intrarea pe piața muncii?