Artista Anuța Motofelea pare să aibă lumea la picioare. Este talentată, frumoasă și se bucură de superbă ei familie. Cântăreața de muzică de petrecere recunoaște că nici ea și nici soțul, nu duc lipsă de propuneri îndrăznețe, însă familia reprezintă totul lor. Deși de obicei este discretă cu viață personală, Anuța a vorbit, în exclusivitate pentru știrile Kanal D despre viața de familie și aventurile prin care a trecut.

Urmăriți un interviu realizat de Mădălina Lambrinoc, a transmis Simona Pătruleasa.

Anuța Motofelea, o femeie împlinită

Mădălina- Îți mulțumesc tare mult pentru că ai acceptat invitația mea!

Anuța- Cu tot dragul! Tu ești o adevărată profesionistă și de fiecare dată nu am cum să te refuz pentru că este o adevărată plăcere să lucrez cu tine!

Mădălina- Iar pentru mine este o adevărată plăcere să descopăr omul Anuța Motofelea. Dincolo de artistul Anuța Motofelea, cum ești tu și n-au apucat poate să te perceapă cei de acasă?

Anuța- Cei de acasă mă văd foarte liniștită, foarte timidă așa și sunt destul de timidă, dar eu zic că sunt o femeie destul de hotărâtă și foarte băiețoasă, și foarte curajoasă.

Uite când era mică, îți spun un secret, când eram mică jucam fotbal cu băieții.

Mădălina- Dacă ar fi să descrii în doar câteva cuvinte actuala perioadă din viața ta, cum ar fi ea?

Eu zic că orice perioadă a vieții este frumoasă și trebuie să ne bucurăm de fiecare clipă, pentru că uite și cu acest moment nu o să ne mai întâlnim niciodată și ar fi păcat să nu ne bucurăm acum. Momentan mă bucur de o familie frumoasă. În primul rând mă bucur de pace, de liniște și de oamenii dragi care îmi sunt sănătoși și am lângă mine.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Imagini șocante. Cum arată interiorul casei în care un bărbat locuia cu cele 175 de pisici ale sale- antena3.ro

Citeste si: Germania afirmă că desfăşurarea de trupe nord-coreene în Ucraina reprezintă o "escaladare clară". Coreea de Nord reacționează- wowbiz.ro

Mădălina- Cum e Anuța ca mamă?

Anuța- Ai atins un punct sensibil. Nu cred că sunt o mamă foarte bună, din păcate.

Mădălina- De ce?

Anuța- Pentru că sunt foarte mult timp plecată de acasă și când mă întorc încerc să compensezi cumva timpul pierdut și așa că-l las pe băiețelul meu să facă absolut tot ce vrea cu mine, stau la dispoziția lui. Este o mare, mare bucurie a vieții mele și să știi că nu a fost nimic intenționat referitor la la familie.

Nu ne-am așteptat să avem familii atât de repede, n-am fost pregătiți nici eu, nici soțul meu.

Mădălina- După cât timp de relație a apărut?

Anuța- După un an și jumătate, dar noi nu aveam planuri împreună, eu cu soțul meu nu aveam planuri de viitor, pentru că el locuia în Anglia.

Nu avea de gând să se întoarcă în România, nici nu era genul meu de bărbat, când mă uitam așa la el a zis doamne ăsta cred că o să-mi facă viața amară.

Un tip chel, înalt așa, bine făcut cu tatuaje, adică mi se părea un pic și gelos și posesiv pe vremea aceea, și am zis ei bai deci nu am cum să fac casă bună cu omul ăsta niciodată, dar uite că viața ne-a demonstrat altceva.

Citeste si: Veste proastă pentru gospodinele care au centrală termică și stau la casă. Ce modificări se anunță?- kfetele.ro

Citeste si: Cine este Radu Ioan Budeanu, fiul Deliei Budeanu și moștenitorul dinastiei Budeanu- radioimpuls.ro

Citeste si: Efectul cafelei, vinului și ciocolatei asupra creierului. Ce spune medicul Leon Dănăilă- antena3.ro

Nu prea îmi place să vorbesc la televizor despre familie în general. Nici nu a eu nici nu am poză cu soțul meu pe pe facebook, pentru că el nu prea e activ pe rețelele de socializare.

Mădălina- Se supără că n-ai poze cu el?

Citește și: VIDEO Georgiana Lobonț plătește scump prețul succesului. Ce o face să se simtă vinovată și când a suferit cel mai mult

Anuța- Nu se supără pentru că el a fost cu ideea.

Mădălina- Se întâmplă să te mai abordeze diverși domni care nu știu că ești căsătorită?

Anuța- Primesc atâtea inimioare pe rețelele de socializare, mulțumesc domnilor, vă pup și vă transmit și eu înapoi toate inimioarele, dar să știți că sunt căsătorită și în afară de inimioare nu am ce să primesc absolut nimic și nici eu nu pot să vă dăruiesc.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: