Scene de coșmar vin din capitala Indiei, unde a avut loc o furtună puternică. Cel puțin 14 oameni au murit  și alte zeci au fost rănite după ce un panou publicitar gigant s-a prăbușit peste o benzinărie. Operațiunea de salvare a durat toată noaptea. Vă avertizăm, urmează imagini cu un puternic impact emoțional,  a transmis Simona Pătruleasa.

Panou prăbușit pe benzinărie, 14 morți

Sunt momente de groază trăite de locuitorii din Mumbai, care au fost luați prin surprindere de o furtună cu vânt puternic și mult praf. Cu atâta forță a lovit, încât un panou publicitar uriaș s-a prăbușit peste o benzinărie și peste cei care alimentau la acel moment. Cel puțin 12 oameni au murit pe loc.

Intervenția de salvare a celor răniți a durat toată noaptea și a fost una extrem de complicată, din cauza carburantului care ar fi putut exploda în orice clipă. 

Până acum, am scos 8 trupuri neînsuflețite și am mai localizat încă 4. Patru cadavre sunt încă sub dărâmături, le-am localizat, dar nu le putem scoate din cauza pompei cu carburant, care ar putea transforma totul într-o nenorocire.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO. Cel puțin 14 oameni au murit striviți de un panou publicitar uriaș. Imaginile cu momentul tragediei sunt cutremurătoare

Panoul, deși înalt și greu, nu a fost bine instalat în asfalt, au constatat autoritățile. Așa se explică de ce a fost răpus de vânt ca și cum ar fi fost o foaie de hârtie.

Nu vorbim despre o calamitate a vremii.

Dacă panoul ar fi fost instalat așa cum trebuie, dacă fundația era stabilă, acești oameni n-ar fi murit.
Furtuna a fost atât de puternică încât un stâlp de electricitate care cântărea câteva tone a fost doborât de vânt și s-a prăbușit pe șosea.

Capitala Indiei a fost lovită de ploaie și furtună de praf încă de săptămâna trecută. Mai multe zone din oraș au rămas fără curent, iar trenurile au fost suspendate. Nici avioanele n-au putut decola și au rămas la sol, iar alte 15 zboruri au fost redirecționate.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: