„Bună ziua dragii mei! Până în această seara la ora 23 avem în vigoare un cord galben de instabilitate atmosferică. În Moldova, în cea mai mare parte a Transilvaniei, în nordul Munteniei și al Olteniei vor fi perioade cu ploi torențiale, descărcări electrice, vijelii și grindină. În restul țării, cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat, cu intensificări de scurtă durată pe timpul ploilor.

Temperaturile maxime se vor încadra între 18 și 26 de grade, iar acum să vedem ce se întâmplă cu vremea în fiecare zonă a țării”, a spus Anca Ciota.

Citește și: VIDEO Cod galben de furtuni în aproape toată țara! Cât va dura?

Vremea pe regiuni

În Muntenia cerul va fi mai mult noros, cu ploi, tunete și fulgere. Temperaturile vo fi de până la 20 de grade în Ploiești și 23 de grade în Slobozia.

În Transilvania sunt anunțate ploi cu descărcări electrice pe zone extinse, temperaturi de 18 și 18 grade în Brașov, respectiv Sibiu.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

În Moldova vremea va fi mohorâtă. Temperaturile vor fi de până la 20 de grade în Focșani și 18 grade în Piatra Neamț.

În partea de vest a României vor fi ploi torențiale. Temperaturile maxime vor fi de 26 de grade în Arad și 25 în Oradea.

În Oltenia temperaturile maxime vor fi de 23 de grade în Slatina și de 22 în Târgu Jiu.

Citește și: VIDEO Vremea face ravagii în România! Șoselele au fost inundate din cauza ploilor torențiale. La ce să ne așteptăm azi?

În Dobrogea cerul va fi variabil, existând șanse mari de ploi. Maximele vor fi de 22 de grade la Medgidia și 24 în Tulcea.

În București vremea este instabilă, cu cer temporar noros și averse slabe cantitativ. Maxima va fi de 23 de grade.

Temperaturile din această noapte vor fi de 16 grade, iar ziua de mâine va aduce maxime de până la 26 de grade.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si