ANAF scoate la vânzare jumătate din hotelul deținut de Elena Udrea și Dorin Cocoș. Proprietatea se află în apropierea Gării de Nord din Capitală. Agenția de Administrare Fiscală încearcă astfel să recupereze o parte din prejudiciile din dosarele de corupție pe care DNA le-a deschis împotriva fostului om politic și a lui Dorin Cocoș.

ANAF urmează să vândă o cotă de un sfert din hotel care aparține Elenei Udrea.

Prețul de vânzare este de 8,42 de milioane de lei, cu TVA. De asemenea, fiscul scoate la vânzare și o altă cotă de un sfert din hotel, din proprietățile lui Dorin Cocoș. Prețul de vânzare este același, notează Profit.ro.

Citește și: Ioana Băsescu a scăpat de închisoare! Cum a reușit fiica fostului președinte să scăpe și de acuzațiile din dosarul Nana

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

elena udrea, anaf, dorin cocos

Elena Udrea, în vizorul ANAF.

[Sursa foto: Facebook ]

Nu este prima dată când fiscul scoate la licitație bunuri ale Elenei Udrea

Nu este prima fată când fiscul scoate la licitație bunurile fostului politician, până acum fiind vorba în special despre terenuri.

Situația este similară și în cazul lui Dorin Cocoș, mai spune sursa citată.

Proprietatea imobiliară va fi scoasă la licitație pe data de 3 iulie.

Bunurile foștilor soți Elena Udrea și Dorin Cocoș, care au luat-o pe drumuri separate în anul 2013, sunt vânduite în cadrul unor dosare care sunt investigate de către DNA, fiind grevate de mai multe acte şi ordonanţe emise de Curtea de Apel Bucureşti, Tribunalul Bucureşti, Parchetul de pe lângă ICCJ DNA, ANAF şi DGITL Sector 1.

Citește și: Ce a cerut Elena Udrea din închisoare? Fostul ministru al Turismului, deranjat de situația autostrăzilor din România: ”Este necesară o abordare mai pragmatică”

elena udrea, anaf, dorin cocos

ANAF scoate la vânzare hotelul Elenei Udrea și al lui Dorin Cocoș.

[Sursa foto: Facebook ]


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si