„Temperaturile ridicate au accelerat coacerea fructelor și legumelor, iar producătorii s-au apucat deja să culeagă roadele. Colega mea, Dana Luțu, este pregătită să vă arate cu ce fel de fructe se mândresc, luna aceasta, producătorii autohtoni și a mers la... cules de cireșe, chiar la o bază experimentală agricolă de lângă București”, a spus Cristina Dorobanțu.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Urlete de durere la înmormântarea lui Cristian, tânărul luat de viitură în Italia! Imagini copleșitoare- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO Controale suplimentare pentru pesticide, în piața Obor. "Cu siguranță putem fi păcăliți". Autoritatea fitosanitară a prelevat sute de probe

Citește și: De ce ne plac foarte mult unele alimente, în timp ce de altele nu vrem să ne atingem sub nicio formă? Mihaela Bilic are răspunsul


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si