Anca Molnar, make-up artistă celebră în Timișoara, a murit din cauza unei boli grave. În urmă cu un aproape un an, tânăra mamă și soție a fost diagnosticată cu o tumoră pe creier. 

Au urmat numeroase tratamente și intervenții dar, din păcate, boala a învins-o pe Anca Molnar.

Familia, prietenii și apropiații au mers la căpătâiul Ancăi pentru a-și lua rămas bun. Cei mai afectați sunt fiul make-up artistei și soțul acesteia.

Cei doi stau lângă sicriul celei ce a fost mamă și soție și își plâng pierderea. Soțul Ancăi îmbrățișează siciriul, plin de durere.

Citește și: VIDEO Femeia găsită moartă într-o valiză ar fi fost ucisă pentru că nu mai avea clienți! În urma chinurilor prin care a trecut, sora ei mai cântărește doar 30 de kilograme

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: HARTA. Autoritățile sunt în alertă. Ciclonul mediteranean aduce ploi și furtuni. Sudul României este vizat în mod special- wowbiz.ro

"Ultimul selfie împreună" - Fotografia sfâșietoare de la priveghiul Ancăi Molnar.

[Sursa foto: Facebook]

Anca Molnar, mamă, soție și femeie de succes, s-a stins din viață la 35 de ani

Anca Molnar  a murit răpusă de o tumoră pe creier. La 35 de ani, make-up artista celebră, s-a urcat la ceruri, lăsând în urmă lacrimi de durere. 

Înainte de a pleca din această lume, Anca a lăsat un mesaj  emoționant.

Citește și: VIDEO Moartea unui sportiv, tratată cu bani și tăcere. Tatăl victimei: „Tot îmi spun să le trimit un cont”

Anca Molnar

[Sursa foto: Facebook]

"Am venit, am trăit frumos și am plecat spre o alta lume. Am luptat cum am știut mai bine și cu toate puterile mele...

Până la ultima picătură de SPERANȚĂ. Vă las în suflet mulțumirea pentru cât de frumoasă mi-a fost viața și zâmbetul meu sa va rămână mărturie că am trăit-o din plin. Mi-am dorit de atâtea ori sa iau telefonul în mână pentru ultima dată și sa va las un ultim îndemn: trăiți frumos și trăiți din plin! Eu, Anca Molnar am plecat... Acasă. Dar de acolo, voi continua sa va veghez mereu! Rămâneți cu bine și căutați-mă printre stele. Din când în când, am sa va fac cu ochiul!", este mesajul lăsat de Anca Molnar, publicat de prietenii săi.

Anca Molnar va fi condusă pe ultimul drum azi, 13 iunie, la ora 15:30, la cimitirul din Ronaț, situat pe strada Locotenent Ovidiu Bâlea, lângă podul dinspre ieșirea spre Sacalaz, a anunțat Claudiu Molnar.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si