Un incident de-a dreptul șocant a avut loc la o școală din Suceava. O profesoară și directoarea se pare că s-au luat la bătaie, chiar în incinta unității. Scandalul monstru dintre cele două a ajuns în atenția autorităților, informează presa locală monitorulsv.ro.

Bătaie într-o școală din Suceava, între o profesoară și directoarea școlii

Incidentul desprins dintr-o altă realitate a avut loc în cursul zilei de joi, 13 iunie 2024, la o școală din Zamostea, județul Suceava.

Profesoara și directoarea s-ar fi luat la ceartă în cancelaria școlii. Profesoara ar fi intrat în încăpere pentru a semna condica, unde s-ar fi lovit de o ședință organizată de directoare, cu alți profesori. Revoltată de cele văzute, profesoara ar fi cerut o clarificare a situației, având în vedere că întâlnirea din cancelarie ar fi avut loc în timpul orelor, când profesorii ar fi trebuit să fie la clasă.

Citește și: Situație revoltătoare la Iași! Un copil de 12 ani, bătut cu cruzime de un angajat al școlii. Individul l-a lovit pe elev până când a leșinat

Situație revoltătoare între o profeșoară și directoarea unei școli din Suceava

[Sursa foto: istockphotos]

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Imagini șocante. Cum arată interiorul casei în care un bărbat locuia cu cele 175 de pisici ale sale- antena3.ro

Citeste si: Germania afirmă că desfăşurarea de trupe nord-coreene în Ucraina reprezintă o "escaladare clară". Coreea de Nord reacționează- wowbiz.ro

Tensiunea a degenerat când directoarea ar fi încercat să o dea afară pe profesoară. În acel moment, cele două femei au început să fie agresive, să țipe și să se lovească.

"Am dorit să semnez condica dimineață, așa cum e normal, iar doamna m-a dat afară. De asemenea, am întrebat-o de ce a organizat ședința în timpul orelor de curs, colegii nu trebuiau să fie la ore, așa cum m-a trimis ea pe mine? Țipa, amenința și am vrut să o filmez, moment în care s-a năpustit asupra mea.

A vrut să-mi smulgă telefonul, apoi s-a izbit pe jos ca și cum aș fi împins-o eu. Eu nu am atins-o. M-a zgâriat pe piept, pe mână, am solicitat ambulanța, medicul diagnosticând o contuzie toracică. Mi-a recomandat să merg la medicul legist. Ea m-a îmbrancit, eu nu am atins-o. M-a bătut cu pumnul și cu mâinile. S-a ridicat de la catedră, s-a năpustit asupra mea, m-a luat de mâini, m-a lovit la mâini si în piept, dorind să îmi ia telefonul care este bun personal. Am țipat cât am putut de tare pentru a fi auzită. Am reușit să scap din mâinile ei și am fugit spre ușa de la ieșire. Am contuzii toracice și lovituri", zgârieturi pe mână, a declarat profesoara cu privire la conflictul pe care l-a avut cu directoarea, potrivit sursei citate anterior.

De asemenea, profesoara a declarat că directoarea ar fi fugit de la locul faptei. Se pare că între acestea ar fi fost conflicte și în trecut. Profesoara a declarat că ar fi făcut sesizări, dar nu s-a întâmplat nimic.

Citește și: VIDEO Sălile de „detenție” în școli, un proiect care a împărțit adulții în două tabere! Ce spun adulții despre acest lucru?

Situație revoltătoare între o profeșoară și directoarea unei școli din Suceava

[Sursa foto: istockphotos]

Citeste si: Veste proastă pentru gospodinele care au centrală termică și stau la casă. Ce modificări se anunță?- kfetele.ro

Citeste si: Cine este Radu Ioan Budeanu, fiul Deliei Budeanu și moștenitorul dinastiei Budeanu- radioimpuls.ro

Citeste si: Efectul cafelei, vinului și ciocolatei asupra creierului. Ce spune medicul Leon Dănăilă- antena3.ro

"Doresc să ridice imaginile de pe camere. D-na U. a fugit de la locul faptei. Trebuia să anunțe politia, ambulanță. A fugit ca un infractor. În trecut, am sesizat de nenumărate ori IȘJ, minister, Biroul de siguranță școlară, poliție, 112, parchet.. Răspunsul a fost același. <Dacă nu te-a bătut, e bine>. Acum m-a bătut. Apoi a plecat din școală. Conducătorul instituției este cel care trebuie să gestioneze situația și să nu fuga ca un infractor. Eu am rămas pe tot parcursul evenimentului în incinta școlii", a declarat profesoara, potrivit sursei citate anterior.

Atât profesoara, cât și directoarea ar fi ajuns la spital în urma scandalului. Potrivit presei locale, polițiștii fac cercetări în acest caz.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si