Scene halucinante s-au petrecut pe o stradă din Satu Mare. O copilă în vârstă de 10 ani a fost la un pas de a fi răpită în cursul zilei de vineri, în jurul orei 12:00.

Un bărbat a observat cum un alt individ a acostat-o pe fată, spunându-i că era prieten cu tatăl acesteia, după care a insistat să îl urmeze într-o direcție necunoscută. Martorul a observat că bărbatul a tras-o cu forța de mâini pe micuță, scrie presasm.ro.

Citește și: Doi frați români, împușcați în plină stradă, în Spania! Unul a murit iar celălalt se zbate să trăiască

tentativca rapire, satu mare, fata rapita, caz socant

Fata, salvată de un martor la scena revoltătoare

Bărbatul care a observat scena teribilă nu a trecut nepăsător ci a intervenit după ce fetița a strigat după ajutor. Omul a salvat-o pe copilă și a anunțat autoritățile.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Imagini șocante. Cum arată interiorul casei în care un bărbat locuia cu cele 175 de pisici ale sale- antena3.ro

Citeste si: Germania afirmă că desfăşurarea de trupe nord-coreene în Ucraina reprezintă o "escaladare clară". Coreea de Nord reacționează- wowbiz.ro

Polițiștii au stabilit că persoana care a încercat să o răpească pe copilă are anumite probleme psihice și ar fi premeditat să o ia cu el pe copilă și avea asupra lui mai multe bijuterii pentru copii, pe care probabil le folosea pentru a atrage victimele, mai notează presa locală.

„La data de 13 iunie, ora 11.52, polițiștii din Satu Mare au fost sesizați de către un bărbat, de 42 de ani, din Satu Mare, cu privire la faptul că pe strada Martirilor Reportați, din municipiul Satu Mare, un bărbat ar fi acostat o minoră, de 10

ani.

În baza semnalmentelor oferite de apelant, polițiștii de ordine publică au identificat la scurt timp persoana reclamată pe o altă stradă, din municipiul Satu Mare, stabilind că aceasta are 41 de ani și este din Satu Mare.

Bărbatul a fost preluat de un echipaj de ambulanță, fiind ulterior internat la Secția de Psihiatrie a Spitalului Județean Satu Mare. De asemenea, minora, de 10 ani, a fost audiată de polițiști în prezența mamei sale, relatând faptul că bărbatul în cauză ar fi încercat să o convingă, folosind inclusiv forța, să-l însoțească într-o direcție indicată de acesta, însă minora a refuzat și a solicitat ajutor trecătorilor. Cercetările în cauză sunt continuate pentru stabilirea tuturor împrejurărilor”, a informat IPJ Satu Mare.

Citește și: Județele cu cea mai mare prezență la vot și cele codașe. Alegătorii din mediul rural, mai mulți decât cei din mediul urban

tentativca rapire, satu mare, fata rapita, caz socant

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si