Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea a transmis că accidentul a avut loc duminică seara, după ora 19.00.

Citește și: Accident mortal în Capitală! Un bărbat a pierit după ce a pierdut controlul motocicletei și a ajuns pe linia de tramvai

În urma coliziunii care a avut loc între două autoturisme pe DN 24, în afara localităţii Tişiţa, a rezultat rănirea a patru persoane, respectiv conducătorul unuia dintre autoturisme, două femei şi un minor de aproximativ 4-5 ani.

"Din nefericire, una dintre femeile rănite, în vârstă de 22 de ani, a decedat, iar cealaltă femeie este rănită grav", a precizat IPJ Vrancea.

O tânără de 22 de ani a murit într-un accident cumplit din Vrancea. 

O tânără de 22 de ani a murit într-un accident cumplit din Vrancea. 

[Sursa foto: Ziarul de Vrancea]

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Toate victimele implicate în accident sunt din județul Vrancea, informează ziaruldevrancea.ro.

Pompierii militari au intervenit cu 2 echipaje în urma accidentului rutier produs in zona Tisița, în care au fost implicate două autoturisme și au rezultat 5 victime.

La fata locului s-au deplasat și reprezentanți SVSU Mărășești cu o autospecialăa de stins incendii, precum și trei ambulanțe SAJ Vrancea.

Pompierii militari au intervenit cu 2 echipaje în urma accidentului rutier

Pompierii militari au intervenit cu 2 echipaje în urma accidentului rutier

[Sursa foto: Ziarul de Vrancea]

Cercetările sunt continuate, în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a accidentului, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea

Copil de 4-5 ani, cu traumatism cranian deschis

Echipajele medicale care au intervenit la locul accidentului au transportat la spital un copil în vârstă de 4-5 ani care prezenta un traumatism cranian deschis.

Ce a transmis Serviciul de Ambulanță Județean(SAJ) Vrancea: "Astăzi la ora 19:22 Dispeceratul Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) Vrancea a primit o solicitare pentru a interveni în cazul unui accident rutier produs pe DN2 Tișița spre Tecuci în

care au fost implicate două autoturisme. Spre locul solicitării au fost direcționate trei ambulanțe ale Serviciului de Ambulanță Județean(SAJ) Vrancea: două tip B2 și una tip C2. La locul solicitării echipajele medicale de urgență au identificat cinci victime: doi bărbați conștienți ce prezentau escoriații- au refuzat transportul la spital; copil în vârstă de 4 ani conștient, ce prezenta traumatism cranian deschis preluat de ambulanța C2 și transportat la spital, victimă de sex feminin în vârstă de 25 ani, conștientă ce prezenta traumatism antebraț drept care a fost preluată și transportată la Unitatea de Primiri Urgențe(UPU) a Spitalului Județean Focșani de către o ambulanță a Serviciului de Ambulanță Județean(SAJ) Vrancea tip B2 și o victimă de sex feminin în vârstă de 22 ani decedată".


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si