„Șeful Poliției Municipiului Brăila a fost prins băut la volan, după ce a fost implicat într-un accident rutier. În urma coliziunii, un tânăr de 19 ani a ajuns la spital. Se pare, însă, că nu ar fi prima dată când comisarul-șef se urcă în mașina personală sub influența băuturilor alcoolice”, a spus Silvia Ioniță.

„Am văzut două mașini care s-au ciocnit! Am auzit un zgomot foarte puternic, am ieșit imediat la poartă și am acordat primul ajutor cum am putut”.

Citește și: Accident mortal în Capitală! Un bărbat a pierit după ce a pierdut controlul motocicletei și a ajuns pe linia de tramvai

Unde a avut loc accidentul

Accidentul în care a fost implicat șeful poliției din Brăila a avut loc pe Drumul Național 2B, chiar la ieșire din localitatea Oprișenești. La fața locului au ajuns de urgență medicii, dar și echipajele de poliție. Tânărul a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, dar nu înainte ca ambii șoferi să fie testați cu aparatul etilotest.

„Am văzut că l-au testat pe băiatul de 19 ani, pe celălalt nu lu am văzut dacă l-au testat sau nu. Probabil erau mașinile care blocau asta”.

Rezultatul a fost pozitiv, însă, doar pentru șeful poliției.

Acesta avea o alcoolemie de 0,53 mg/litru alcool pur în aerul expirat. Mai mult de atât, fotografiile de la fața locului ar contrazice informațiile transmise de IPJ Brăila referitoare la modul în care s-a produs accidentul.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

„Din primele date, se pare că un bărbat de 42 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe DN 2B, în localitatea Oprișenești, dinspre Buzău către Brăila, ar fi fost lovit de un alt autovehicul, condus de un tânăr de 19 ani, din orașul Ianca, ce se deplasa în aceeași direcție”, a spus Elena Costache, IPJ Brăila.

Că nu așa au descurs lucrurile o recunoaște, însuși, comisarul-șef.

„Pe bază unor fotografii pe care le-am văzut, se vede că mașina lui este lovită în lateral”.

 „Într-adevăr, dinamica producerii accidentului este stabilită în documentele întocmite cu ocazia cercetării la fața locului. A fost vorba despre un impact pe fondul unei măsuri de virare la stânga”, a spus Budu Marius, comisar-șef Brăila.

„Deci, probabil, el vira la stânga și dumneavoastră erați în depășire”.

„Exact, exact”, a recunoscut Budu Marius, comisar-șef Brăila.

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Tradiția pe care Lora a refuzat să o respecte la nuntă: ”Este un obicei barbar”- radioimpuls.ro

Citeste si: Uleiul care te ajută să ai un somn profund şi odihnitor. Lidia Fecioru: "Ne ajută să ne calmăm frica de a nu fi auziți și văzuți"- antena3.ro

Citește și: O tânără de 22 de ani a murit într-un accident cumplit din Vrancea. Un copil de 5 ani, printre răniți

Nu este pentru prima dată comisarul-șef conduce sub influența băuturilor alcoolice

Iar faptul că șeful Poliției din Brăila a condus beat la volan, se pare că nu este o premieră, o spune chiar unul dintre colegii săi.

„Domnul comisar-șef, Budu Marius, avea de foarte multă vreme aceste practici, și anume de a se urca în stare avansată de ebrietate, nu sub inluența băuturilor alcoolice, pe când domnia sa era șeful Poliției orașului Ianca, apoi șeful Poliției Municipiului Brăila. Se deplasa în foarte multe locații din județ: la persoane, administratori, fermieri. Participa la diverse activități de agrement cu aceștia, consumau băuturi alcoolice, după care pleca la volanul autoturismului în aceeași stare în care, probabil, se afla și acum”.

„Să fie în stare de ebrietate la volan... că dacă mă prindea pe mine, îmi dădea 10 ani”.

Marius Budu, de 42 de ani, era propus pentru a prelua funcția de adjunct al IPJ  Galați. În momentul de față se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si