Un bărbat în vârstă de 32 de ani a fost atacat de doi tineri, în propria casă, în urmă cu aproape o lună. 

Polițiștii au reușit să îl identifice pe unul dintre suspecți. Cine sunt, de fapt, agresorii milionarului crypto din Cluj-Napoca?

Agresorii milionarului crypto din Cluj, reținuți

La data de 18 iunie 2024, un bărbat în vârstă de 32 de ani a fost atacat în propria casa, de doi tineri.

Victima era cunoscut pentru viața de lux pe care o avea după ce devenise milionar în criptomonede. Acesta se lăuda pe rețelele sociale cu mașini de sute de mii de euro, avioane private, haine de firmă și vacanțe în destinații exotice.

Citește și: VIDEO Tineri, dar mereu obosiți! Mulți „juniori” ajung la spital din cauza solicitării excesive

Milionarul atacat

[Sursa foto: Capturi Știrile Kanal D]

La momentul atacului, milionarul și-ar fi așteptat iubita. Cei doi agresori au intrat peste el în apartament, l-au bătut și l-au obligat să le dea portofelul virtual în care își ține averea. Milionarul a ripostat și pentru a scăpa de agresori, s-a baricadat pe balcon.

După atac, agresorii au fugit, iar milionarul a necesitat îngrijiri medicale.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: Destinul tragic de care au avut parte trei membri ai aceleiași familii din Bistrița. Au fost găsiți morți în casa lor- wowbiz.ro

La aproape o lună de la atac, polițiștii au reușit să îl idetifice pe unul dintre suspecți. Se pare că este vorba despre un tânăr, în vârstă de 24 de ani, din Marea Britanie.

Pe lângă atacul din 18 iunie la adresa milionarului, tânărul ar mai fi încercat să obțină bani de la victimă, prin constrângere.

Dacă este găsit vinovat, tânărul riscă până la zece ani de închisoare. În acest moment, acesta se află în arest preventiv pentru 30 de zile.

Citește și: VIDEO S-a lăudat cu averea și s-a trezit cu tâlharii. Scenariul jafului la care a fost supus milionarul din Cluj, în ochii vecinilor. "Un jaf cu target"

Cine sunt agresorii milionarului crypto din Cluj?

[Sursa foto: Capturi video Poliția Română]

Ce au transmis autoritățile?

"În urma informațiilor apărute în spațiul public, cu privire la incidentul din cursul dimineții de 18 iunie a.c., în care două persoane necunoscute ar fi pătruns în imobilul unui bărbat și l-ar fi agresat pe acesta, Compartimentul de Relații Publice al Inspectoratului de Poliție Județean Cluj este abilitat să comunice următoarele:

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Povestea dureroasă a regretatului actor Sebastian Papaiani! A fost martor la moartea fraților săi și trădat de propriul fiu- radioimpuls.ro

Citeste si: Uleiul care te ajută să ai un somn profund şi odihnitor. Lidia Fecioru: "Ne ajută să ne calmăm frica de a nu fi auziți și văzuți"- antena3.ro

La data de 6 iulie a.c.,

polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale au depistat, în municipiul Cluj-Napoca, un tânăr, de 24 de ani, cetățean al Marii Britanii, cercetat pentru tentativă la infracțiunea de tâlhărie.

În fapt, la data de 18 iunie a.c., în jurul orei 08.52, două persoane ar fi pătruns în imobilul unui bărbat, de 32 de ani, din municipiul Cluj-Napoca.

Cei doi l-ar fi agresat fizic pe acesta, iar, în momentul în care bărbatul ar fi strigat după ajutor, aceștia au fugit.

Din cercetările efectuate de către polițiști a reieșit faptul că unul dintre cei doi bărbați bănuiți de comiterea faptei s-ar fi întors în țară în vederea obținerii prin constrângere unor sume de bani și bunuri de la persoana vătămată.

Astfel, în cadrul activităților investigativ-operative derulate sub supravegherea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca, polițiștii au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore a bărbatului, iar, ulterior, a fost prezentat instanței, care a emis un mandat de arestare preventivă pe numele acestuia, pentru 30 de zile ",  se arată în comunicatul transmis de autorități.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si