Doru s-a stins din viață la vârsta de 42 de ani, într-un accident rutier petrecut la Ploiești. Bărbatul era cunoscut pentru donațiile și lucrurile bune făcute în comunitate, potrivit informațiilor transmise de antena3.ro.

Viața lui Doru s-a sfârșit brusc, la 42 de ani

Destinul a fost crunt pentru Doru, un bărbat în vârstă de 42 de ani, din Câmpina. Bărbatul se îndrepta către București, iar o clipă de neatenție i-a fost fatală.

Citește și: Accident mortal în Capitală! Un bărbat a pierit după ce a pierdut controlul motocicletei și a ajuns pe linia de tramvai

El este Doru, tânărul care a murit în accidentul de la Ploiești

[Sursa foto: Antena3]

În timp ce era pe centura orașului Ploiești, Doru a pierdut controlul volanului și s-a izbit de parapetul care separă sensurile de mers. Mașina i-a fost străpunsă de bara metalică, iar Doru nu a avut nicio șansă de supraviețuire.

Conform unor surse din anchetă, Doru ar fi stat pe telefonul la momentul accidentului.

Bărbatul era însurat, iar împreună cu soția sa erau cunoscuți în comunitate pentru acțiunile caritabile pe care le făceau. Potrivit aceleiași surse, Doru și soția sa donau frecvent către școli și persoane aflate în dificultăți financiare.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: A fost declarată stare de urgență pe teritoriul SUA. Sunt așteptate "consecinţe cu potenţial mortal"- wowbiz.ro

Doru a pierit în urmă cu o zi, în accidentul de pe DN1, din 7 iulie. Autoritățile continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a petrecut tragedia.

Citește și: O tânără de 22 de ani a murit într-un accident cumplit din Vrancea. Un copil de 5 ani, printre răniți

Accident Ploiești

[Sursa foto: Antena3]

„Polițiștii Serviciului Rutier au fost sesizați, la data de 7 iulie a.c.

despre producerea unui accident rutier pe Drumul Național 1, în afara localității Ploiesti.

Din primele cercetări la fața locului a reieșit faptul că un bărbat de 42 de ani în timp ce conducea un autoturism ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a intrat în coliziune cu glisiera metalică ce separă sensurile de deplasare.

În urma producerii accidentului a rezultat decesul conducătorului auto.

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier, în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, a transmis, într-un comunicat, IJP Prahova.

 

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si