La Olimpiada de la Paris de anul acesta, care începe pe 26 iulie, va participa și cea care este considerată cea mai frumoasă și mai atractivă sportivă din lume.

Citește și: VIDEO Jocurile Olimpice, sărbătorite prin modă! Vedetele s-au întrecut în ținute îndrăznețe

Este vorba despre atleta Alica Schmidt, care va reprezenta Germania la probele de viteză, scrie Fox News. Este una dintre favoritele din proba de 4 x 400 metri de la Paris.

View this post on Instagram

A post shared by Alica Ѕchmidt| Track & Field (@alicasmd)

"Cel mai mare vis al meu s-a împlinit!”

Alica Schmidt a dezvăluit într-un clip postat pe o rețea de social media, în care era vădit copleșită de emoții, că a fost admisă în echipa olimpică a țării sale.

Frumoasa sportivă și-a etichetat astfel videoclipul care prezintă momentul în care a primit apelul care a făcut-o fericită până la lacrimi: „Când primești apelul că ai ajuns în echipa olimpică”.

Apoi, a mai postat un mesaj privind Olimpiada: „Nu încetați niciodată să vă urmăriți visele”.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: A fost declarată stare de urgență pe teritoriul SUA. Sunt așteptate "consecinţe cu potenţial mortal"- wowbiz.ro

Alica și-a anunțat și pe Instagram reușita, postând o fotografie cu ea și cu inelele olimpice în spate.

„Cel mai mare vis al meu s-a împlinit!” a scris ea.

View this post on Instagram

A post shared by Alica Ѕchmidt| Track & Field (@alicasmd)

"În mai puțin de o lună voi fi la Paris, creând amintiri care vor dura toată viața. Acest gând este motivația mea în fiecare zi de câțiva ani, amintindu-mi de ce este important să nu renunț niciodată la obiectivele mele și să muncesc cât de mult pot”, a mai scris sportiva.

„Oricât de mari ar fi visele tale, dacă rămâi dedicat și crezi în tine, lucrurile bune se vor întâmpla”, a completat frumoasa atletă.

Tânăra de 24 de ani s-a calificat la Jocurile Olimpice după ce a concurat în ștafeta mixtă de 4x400 de metri în Bahamas, în luna mai.

View this post on Instagram

A post shared by Alica Ѕchmidt| Track & Field (@alicasmd)

Alica Schmidt este o atletă desăvârșită pe circuitul european. În 2017, ea a ajutat echipa germană să obțină o medalie de argint la ștafeta 4x400 la Campionatele Europene de Atletism U20. Schmidt și coechipierele ei au câștigat o medalie de bronz la Campionatele Europene de Atletism U23 din 2019.

Echipa din care face parte frumoasa sportivă germană a terminat pe locul șase la Campionatele Europene din 2022 și a ratat calificarea la Campionatele Mondiale de Atletism din Oregon.

Alica Schmidt

Alica Schmidt

[Sursa foto: Instagram]


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si