„Din cauză că piețele și supermarketurile sunt pline de fructe și legume de import, din ce în ce mai mulți fermieri români înființează culturi cu producție în extrasezon. O familie de legumicultori buzoieni, de exemplu, culege în aceste zile primii struguri de masă produși în solar, care s-au copt cu două luni mai devreme decât cei din podgorii”, a spus Silvia Ioniță.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Un băiat de 18 ani riscă 20 de ani de închisoare după o vacanță cu familia în Dubai. De ce este acuzat- antena3.ro

Citeste si: Un bărbat din Ploiești a sunat la 112 pentru că doi vecini nu răspundeau la ușă. Polițiștii au făcut o descoperire năucitoare- wowbiz.ro

Citește și: Acestea sunt legumele și fructele care rețin cele mai multe pesticide. Mare pericol pentru sănătate

Citește și: VIDEO Grindina și seceta lovesc, pe rând, culturile. Pagubele sunt de zeci de mii euro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si