„Din cauză că piețele și supermarketurile sunt pline de fructe și legume de import, din ce în ce mai mulți fermieri români înființează culturi cu producție în extrasezon. O familie de legumicultori buzoieni, de exemplu, culege în aceste zile primii struguri de masă produși în solar, care s-au copt cu două luni mai devreme decât cei din podgorii”, a spus Silvia Ioniță.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Au plătit 4.400 de euro pe o vacanță de lux, în Egipt, dar realitatea arăta complet diferit față de poze: Am avut un șoc- antena3.ro

Citeste si: Cel mai scump oraș din lume este în Europa. Chiria este cu 340% mai scumpă decât în București- stirileprotv.ro

Citește și: Acestea sunt legumele și fructele care rețin cele mai multe pesticide. Mare pericol pentru sănătate

Citește și: VIDEO Grindina și seceta lovesc, pe rând, culturile. Pagubele sunt de zeci de mii euro


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si