„Din cauză că piețele și supermarketurile sunt pline de fructe și legume de import, din ce în ce mai mulți fermieri români înființează culturi cu producție în extrasezon. O familie de legumicultori buzoieni, de exemplu, culege în aceste zile primii struguri de masă produși în solar, care s-au copt cu două luni mai devreme decât cei din podgorii”, a spus Silvia Ioniță.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria- wowbiz.ro

Citeste si: Surse: "Șacalul" de pe litoral ar fi ucis cel puțin alte patru femei, în afară de Denisa și Delia- antena3.ro

Citește și: Acestea sunt legumele și fructele care rețin cele mai multe pesticide. Mare pericol pentru sănătate

Citește și: VIDEO Grindina și seceta lovesc, pe rând, culturile. Pagubele sunt de zeci de mii euro


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si