Citește și: VIDEO Coliziune între două iahturi de lux! Una dintre ambarcațiuni i-a aparținut lui Steve Jobs

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

„Un fost luptător și trei sportivi s-au bătut într-o sală de fitness după câteva ironii în mediul online. Indivizii au vrut să stabilească cine este șeful Timișoarei și s-au lovit cu pumnii, cu barele de greutăți și au ajuns chiar la un cuțit. Unul dintre ei fusese eliberat recent după tâlhărie. Martorii aflați în sală au fost la un pas să devină victime”, a spus Radu Andrei Tudor.

Bărbatul în tricou albastru este fost luptător. În aceste imagini e începutul scandalului, discută cu alți doi indivizi pe care i-ar fi ironizat în mediul online și așa se pornește prăpădul. Mai întâi loviturile se împart cu pumnii, apoi doi din trebuie indivizi apucă barele metalice pentru greutăți și-și atacă victima, dar scandalul e departe de a se încheia. Din dreapta imaginii apare un al treilea individ. Are bun cuțit și-l atacă pe fostul luptător.

Ulterior cei trei scandalagii dispar iar victima cere ajutorul medicilor.

Citește și: Sportiv de 28 de ani din Serbia, mort în timpul unei probe de înot. "Era între primii cinci în cursă și apoi a dispărut"


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si