„Jocurile Olimpice de la Paris s-au încheiat aseară cu un spectacol grandios. Peste 270 de artiști au luat parte la ceremonie.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Pentru echipa României a fost cea mai bună prestație din ultimele patru olimpiade. Am terminat pe locul 23 în lume, cu 3 medalii de aur, 4 de argint și 2 de bronz. Una dintre ele, a Anei Bărbosu, valorează cât un aur după ce a recâștigat-o la decizia Tribunalului de Arbitraj Sportiv. Gimnasta ar putea să o primească înapoi, fizic, chiar săptămâna aceasta, în cadrul unei ceremonii speciale la București. Ediția din 2028 a Jocurilor Olimpice va avea loc la Los Angeles”, a spus Mădălina Bichir.

Citește și: Ana Bărbosu, în al nouălea cer după ce TAS a decis că medalia de bronz este a ei: „Mi s-au înmuiat din nou picioarele”

Citește și: Ana Bărbosu ar putea rămâne iar fără medalia de bronz. Ce probă a trimis acum la TAS Federația de Gimnastică din SUA: ”Demonstrează că...”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si