Un accident rutier de proporții a avut loc cu puțin timp în urmă în Cernavodă, județul Constanța, între un autocar și un microbuz, pe podul de la ecluza Cernavodă, fiind implicate 37 de persoane.

Organele abilitate au intervenit rapid, fiind alertate prin apel la numărul de urgență 112. La fața locului au ajuns salvatorii ISU Dobrogea, Detașamentul Cernavoda cu un ASAS, Descarcerarea, SMURD B2; Detașamentul Medgidia cu ATPVM și SMURD B2; Detașamentul Palas cu SMURD B2, SMURD C1.

Citește și: VIDEO Declarațiile tatălui șoferului decedat în drum spre BAC: ”Mai bine mă lua pe mine”. Tânărul avea 160 de km/h când a pierdut controlul volanului

Toate persoanele implicate sunt în afara oricărui pericol

La ora 16:00 a fost activat Planul Roșu de intervenție. Din fericire, primele informații confirmă faptul că persoanele implicate în accident nu au nevoie de îngrijiri medicale de specialitate.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Toate cele 13 persoane din autobuz, 7 copii și 6 adulți, beneficiază de asistarea medicilor, fiind transportate la spitalul Cernavodă cu răni minore.

„Accident rutier intre un autocar si un microbuz, cu 37 persoane implicate. Intervine Det Cernavoda cu un ASAS, Descarcerare, SMURD B2; Det Medgidia cu ATPVM si SMURD B2; Det. Palas cu SMURD B2, SMURD C1 si Microbuzul.

Ora 16⁰⁰ a fost activat Planul Roșu de intervenție.


Din primele informații, persoanele din autocar nu necesita îngrijiri medicale, iar din microbuz toate cele 13 persoane(7copii si 6 adulti), sunt asistate medical,preluate si transportate la Spital Cernavoda cu traumatisme minore.”, se arată în comunicatul transmis de oamenii legii.

Citește și: Mama românului care a înjunghiat o fetiță în Londra, în stare de șoc după fapta cutremurătoare a individului. Nu-i vine să creadă ce a făcut fiul ei: „Sunt și eu mamă”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si