Sever Mureșan a avut probleme grave de sănătatate în ultima perioadă, iar doctorii i-au dat șanse minime de supraviețuire. Un miracol a făcut ca milionarul să își revină, iar acum, familia l-a transferat la un spital din Franța și speră la un miracol, potrivit informațiilor transmise de gandul.ro.

Sever Mureșan, internat în Franța. Familia speră la o minune

Milionarul Sever Mureșan a fost transferat la un spital din Franța, după două luni în care a stat internat în trei unități medicale din țară.

Omul de afaceri a avut șanse minime de supraviețuire, dar a reușit să își revină miraculos după operația gravă pe care a suferit-o.

Milionarul a ajuns la spital la începutul lunii iulie, după ce a suferit un atac de cord. Evaluat de doctori cu 1% șanse de supraviețuire, Sever Mureșan și-a revenit ca prin miracol.  

Citește și: Ea este Denisa, românca stewardesă găsită moartă într-un apartament din Japonia. Avea doar 30 de ani și era unicul copil al părinților: ”Facem un apel către toți cei care...”

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Sever Mureșan a fost transferat apoi la o unitate medicală privată, pentru recuperări, dar a fost internat la terapie intensivă.

Starea lui de sănătate s-a înrăutățit brusc, iar familia a început să facă eforturi pentru a-l transfera la un spital din Franța.

La E. tatăl meu trebuia să se recupereze. Cu toate acestea, a fost internat la secția de terapie intensivă, iar de aici a început un adevărat coșmar, în primul rând pentru el, dar și pentru noi, ca familie. Ne-au cerut 1.000 de euro pe zi și ne-au spus că dacă nu-și primesc imediat banii, îl aruncă pe tata în stradă,

a declarat fiul lui Sever Mureșan, Stephane.

Citește și: VIDEO „Numai prin cimitir stăm, știm că nu e liniștită acolo”. Părinții Antoniei, fata ucisă de un preot într-o parcare, sunt îngenuncheați de durere! Mai au doar o singură dorință pe lume

După ce starea milionarului s-a îmbunătățit, familia a reușit să obțină transferul. Milionarul Sever Mureșan a ajuns la un spital privat din Franța, țară în care locuiesc cei doi copii ai săi.

Tatăl meu era legumă. Avea din nou șanse minime de supraviețuire și așteptam o minune. A fost foarte bine îngrijit, infecția a cedat iar tata s-a trezit din nou, a declarat fiul lui Sever Mureșan, Stephane.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si