Tragedie în Germania! Un român a pierit în timp ce lucra la un rollercoaster din zona în care se desfășoară Oktoberfest. Bărbatul a pierit în cursul zilei de luni, în timp ce efectua teste la mecanism, informează agenția DPA, citată de Agerpres.

Tânărul avea doar 20 de ani și a pierit după ce a fost lovit de o gondolă care circula cu viteza maximă. În urma impactului, bărbatul a suferit răni foarte grave la nivelul capului, scrie publicația Bild.

Citește și: Doi tineri au fost scoși fără viață dintre fiarele mașinii, iar șase persoane au ajuns la spital. Accident macabru pe DN 28, în județul Brăila

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

roman mort germania, muncitor ucis, oktoberfest

Muncitorul a rămas prins sub șine după ce a fost lovit în plin de gondolă

Rollercoaster-ul „Olympia Looping” este considerat unul dintre cele mai mari din Germania. Sebastian J lucra la o companie pentru a testa aparatura care urma să fie pornită la Oktoberfest. Din nefericire, în timpul probelor, acesta a fost lovit în plin de o gondolă.

După impact, muncitorul a rămas prins sub șine.

În ciuda eforturilor medicilor, care l-au resuscitat minute întregi atât pe drumul către spital, cât și la spital, bărbatul nu a mai putut fi salvat.

Oamenii legii au deschis o anchetă și urmează să stabilească cu exactitate în ce circumstanțe s-a produs accidentul, dar și dacă cineva se face vinovat pentru acesta. Între timp, colegii bărbatului urmează să fie consiliați psihologic.

Citește și: O tânără de 34 de ani s-a aruncat de la etajul 9 al unui bloc din Capitală. În cădere a avariat o conductă de gaze. De ce și-ar fi pus capăt zilelor?

roman mort germania, muncitor ucis, oktoberfest


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si