Un preot din Iași a avut parte de un adevărat șoc în momentul în care a văzut în direct cum biserica îi este jefuită. Mai exact, acesta a văzut în timp real de pe telefon cum un hoț căuta lucruri de furat prin lăcașul de cult. Bineînțeles, tâlharul a fost surprins de camerele de vedere instalate în biserică.

Ieșeanul care a vrut să fure din casa lui Dumnezeu era beat, notează presa locală.

În momentul în care preotul a văzut ce se petrece în biserică, a alertat autoritățile, după care a venit și el spre lăcașul de cult care se află în centrul orașului, unde spărgătorul a fost luat în primire de agenții firmei de pază, notează Ziarul de Iași.

Citește și: Tata Gheorghe, bătrânul care și-a crescut singur strănepoata de când avea 2 luni, în culmea fericirii. Gabriela are acum 19 ani și i-a făcut cea mai mare bucurie: ”Eu am sfătuit-o să…”

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

preot, biserica, jaf, iasi

Hoțul care a încercat să fure de la Divinitate, condamnat la 1 an și 7 luni de închisoare

Incidentul a avut loc în anul 2021, în noaptea de 12 spre 13 august. Atunci când hoțul a intrat în lăcașul de cult s-a declanșat alarma, care a fost auzită inițial de fiica preotului paroh, care și-a anunțat tatăl.

În noaptea cu pricina, preotul a plecat spre biserica jefuită, dar înaintea lui au ajuns agenții firmei de pază care l-au prins pe hoț după ce preotul le-a deschis ușa.

Ulterior hoțul a ajuns pe mâna polițiștilor.

Acum, bărbatul care a încercat să jefuiască lăcașul de cult a fost condamnat la 1 an și 7 luni de închisoare pentru infracțiunea de tentativă de furt calificat. Decizia Judecătoriei Iași a fost pronunțată vineri și poate fi contestată cu apel. 

Nu este prima dată când individul ajunge pe mâna oamenilor legii. În martie 2020, acesta a ispășit o altă pedeapsă, de 2 ani și 5 luni de închisoare.

Citește și: VIDEO „Numai prin cimitir stăm, știm că nu e liniștită acolo”. Părinții Antoniei, fata ucisă de un preot într-o parcare, sunt îngenuncheați de durere! Mai au doar o singură dorință pe lume

preot, biserica, jaf, iasi


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si