Moartea unui sportiv a șocat Paraguayul! Adolescentul debutase în lumea fotbalului, dar primul meci a fost și ultimul pentru băiatul care a fost ucis cu sânge rece.

Ismael Dominguez a debutat la echipa clubului din orașul San Bernardino. Din primele informații, se pare că tânărul a fost atacat de jucătorii echipei rivale, Boqueron FBC din Asuncion. Incidentul a avut loc cu puțin timp înainte de fluierul final al meciului.

Citește și: Un băiat de 15 ani și-a pus capăt zilelor! Adolescentul era încarcerat la Penitenciarul Oradea pentru furt

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

fotbalist mort, caz socant, adolescent mort paraguay

Tatăl sportivul este în stare de șoc: „A fost un băiat grozav”

Tânărul a fost lovit în special în zona spatelui, după care a căzut la pământ. Antrenorul echipei la care se afla victima a povestit că Ismael a fost lovit „de două-trei ori de alte persoane” chiar și atunci când se afla la pământ.

Chiar dacă medicii ambelor echipe au sărit imediat în ajutorul lui Ismael, tânărul deja nu mai respira iar pulsul său era slab.

Adolescentul a fost dus de urgență la Spitalul San Pablo din Asuncion, iar apoi la Spitalul de Traumatologie. Din nefericire, în ciuda eforturilor medicilor, acesta a încetat din viață în cursul zilei de duminică.

Tatăl adolescentului este devastat și nu mai poate decât să își plângă fiul care a pierit mult prea devreme. 

„Paraguay a pierdut o minte limpede. A fost un băiat grozav, minunat și inteligent”,

a declarat tatăl tânărului.

Ministerul Public a anunțat că procurorul Rosa Noguera a deschis o anchetă pentru ca circumstanțele în care a pierit adolescentul să fie determinate cu exactitate. Până în acest moment, suspectul principal este un alt adolescent, în vârstă de 14 ani. Băiatul s-ar fi predat autorităților.

Citește și: El este Andrei, tânărul mort în accidentul provocat de un TIR pe E85. Avea 28 de ani și era pilot de curse off road. "Am pierdut un prieten drag și un adevărat campion"


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si