Un caz șocant s-a petrecut în municipiul Ajud, din județul Vrancea. Un minor de doar patru ani a fost bătut cu bestialitate de un vecin. Micuțul a ajuns internat la spital, în stare gravă.

Minor snopit în bătaie, de un vecin, la Vrancea

Incidentul terifiant s-a petrecut pe 17 septembrie. Autoritățile au fost alertate printr-un apel la 112, de către o persoană necunoscută, care nu vorbea.

Pe fundal, se auzeau țipete îngrozitoare, iar polițiștii au identificat locația și s-au deplasat de urgență la fața locului.

Citește și: Unde au fost văzuți gemenii din Târgu Jiu, după ce au fost dați dispăruți de mamă. Mai mulți oameni i-ar fi observat

Autoritățile au descoperit un scenariu macabru. Un copil de patru ani prezenta leziuni la nivelul capului, iar lângă acesta se afla un bărbat în vârstă de 55 de ani, care emana halenă alcoolică.

Potrivit primelor informații, bărbatul l-ar fi bătut cu cruzime pe copil. Minorul a ajuns la Spitalul Judeţean de Urgenţă "Sf. Pantelimon" Focşani cu traumatism cranio-facial, hematom palpebral ochi bilateral, plagă contuză superioară, escoriaţii torace anterior, contuzie abdominală. Micuțul a rămas internat la Terapie Intensivă în secţia de Chirurgie, aflându-se în stare foarte gravă, informează stirileprotv.ro.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Bărbatul a fost reținut și condus la audieri de polițiști. Cercetările sunt continuate de autorități pentru a stabili circumstanțele exacte în care s-a petrecut incidentul terifiant.

Citește și: Un bărbat de 71 de ani, acuzat că i-ar fi oferit droguri unei minore, la Bistrița-Năsăud. Scenariul terifiant luat în calcul de anchetatori

" Ieri după amiază( n.r. marți 17 septembrie 2024), polițiștii din municipul Adjud au fost apelați prin 112, de către o persoană necunoscută care nu comunica, iar pe fundal se auzeau țipete. Imediat, polițiștii au identificat locația de la care a fost efectuat apelul și s-au deplasat la fața locului, unde au depistat un bărbat de 55 de ani care emana halenă alcoolică, precum și un minor de 4 ani. Întrucât, copilul prezenta leziuni la nivelul capului a fost transportat de urgență la spital pentru a primi îngrijirile medicale necesare, iar bărbatul a fost încătușat și condus la sediul Poliției Municipului Adjud pentru audieri.În prezent, cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitatea celor întâmplate, a încadrării juridice, precum și pentru luarea măsurilor legale ce se impun", a transmis IPJ Vrancea.

 

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si