„O explozie puternică, urmată de un incendiu, a avut loc marți pe acoperișul unei clădiri cu zece etaje din Paris. La momentul deflagrației, pe acoperiș se desfășurau diferite lucrări, iar două persoane au fos grav rănite.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO Operațiunea „pasagerul”, masacru în Hezbollah. Sute de oameni au fost răniți, iar o copilă a murit

Mai multe echipaje de pompieri au fost imobilizate pentru a stinge flăcările, iar zona a fost imediat evacuată. Se pare că incendiul a pornit de la două butelii de gaz care au explodat pe rând. Pe imagini se vede cum un pompier este surprins de cea de-a doua explozie, chiar în momentul în care deschide ușa balconului. Bărbatul a fost dus de urgență la spital”, a spus Christian Sabbagh.

Citește și: VIDEO Narcisa s-a întors de la Paris ca să deschidă un complex turistic cu cabane tradiționale din lemn, la Ocna Șugatag: "Simt că aici îmi e locul"


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si