Au fost clipe de panică la o școală japoneză din Shenzhen, China. Un elev în vârstă de doar 10 ani a fost înjunghiat de un bărbat care l-a atacat din senin.

Incidentul a avut loc într-o zi extrem de sensibilă pentru relațiile dintre China și Japonia, pentru că se comemora incidentul din 1931 care a declanșat războiul dintre cele două țări, notează Reuters.

Citește și: VIDEO: Cine era adolescentul român, împușcat mortal la Roma? Alexandru era un elev eminent și a încetat din viață de ziua mamei sale: ”L-au ucis fără motiv”

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

elev injunghiat, scoala china, tragedie

Copilul a ajuns de urgență la spital. Agresorul a fost arestat pe loc 

În urma incidentului, elevul a fost transportat de urgență la spital. Agresorul a fost reținut de către autorități, a transmis Lin Jian, purtătorul de cuvânt al Ministerului de Externe din China.

Autoritățile chineze nu au dezvăluit naționalitatea copilului, dar presa japoneză scrie că micuțul ar fi japonez, având în vedere că școala lângă care a avut loc incidentul este destinată elevilor japonezi, așa cum precizează inclusiv site-ul unității de învățământ.

Poliția locală a precizat că atacatorul este un cetățean chinez, dar alte persoane cred că individul este, de fapt, tot japonez. Până în acest moment nu se cunoaște motivul din spatele atacului sângeros.

Citește și: Informații incendiare despre atacul de la Ruse. Ce s-a aflat despre românul care și-a împușcat soția, apoi și-a luat viața

elev injunghiat, scoala china, tragedie


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si