„Captură record de droguri în Portul Constanța! Substanțele erau ascunse în 16 tone de pulpă de fructe congelate și aveau destinația Olanda. Mai multe despre această operațiune, ne spune colega mea, Claudia Costandiș”, a spus Christian Sabbagh.

„În urma efectuării controlului autocamionului și a analizelor de laborator s-a evidențiat faptul că produsul respectiv conținea un drog de mare risc, respectiv cocaină”, a spus Eduard Mirițescu, prim-adjunct Inspectoratul General de Poliție.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Convoaie militare în mai multe zone din Moldova și Transilvania. Ce se întâmplă- wowbiz.ro

„În urma perchezițiilor domiciliare efectuate, au mai fost găsite alte patru recipiente, precum și 88 de cutii a câte 10 kg fiecare, conținând același produs”, a adăugat Eduard Mirițescu, prim-adjunct Inspectoratul General de Poliție.

Citește și: VIDEO „Sunt foarte bine, sincer!”. Dana Marijuana: smerită și nu prea, la instanță

Citește și: VIDEO Etnobotanicele care distrug vieți, aduse cu tirul în România. Sunt vândute la colț de stradă, ieftin și dau dependență. Specialiștii trag un semnal de alarmă


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si