A fost mare petrecere în fața spitalului din Constanța. Bucuroși că în familie s-a născut un băiat, rudele mamei bebelușului au mers cu lăutari în fața maternității, potrivit informațiilor transmise de gandul.ro.

Proaspăt venit pe lume, întâmpinat cu lăutari în fața spitalului

Nașterea unui băiat a însemnat o mare bucurie pentru o familie de rromi. Fericiți că au un nou moștenitor, familia micuțului proaspăt născut a mers în fața maternității cu lăutari.

Petrecerea s-a ținut chiar în fața spitalului din Constanța, în ziua externării mamei și a bebelușului. Cei doi au fost așteptați chiar în ușa spitalului cu muzică și flori, chiar dacă legea interzice manifestații zgomotoase în incinta spitalului pentru a nu deranja pacienții.

Bebelușul a părăsit unitatea medicală în acorduri muzicale, îmbrăcat în catifea albastră, culoare care simbolizează prosperitatea și curajul. În dar de la rudele fericite a primit mai multe podoabe de aur, dar și dedicații către lăutari.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Convoaie militare în mai multe zone din Moldova și Transilvania. Ce se întâmplă- wowbiz.ro

Familia a cântat și dansat pentru a sărbători nașterea băiețelului. Aceștia au deschis mai multe sticle de șampanie pentru a se bucura de moment.

Întreg momentul a fost înregistrat și urcat pe platforma YouTube.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si