Trei vehicule și fațada unui imobil din Brașov au fost distruse după ce au fost incendiate. Flăcările au izbucnit în noaptea de marți spre miercuri, la unul dintre autoturismele care se aflau lângă clădire.

Camerele de supraveghere din zonă ar fi surprins o persoană care a dat foc autoturismului. Până în acest moment, autoritățile merg pe ipoteza că incendiul a fost provocat din răzbunare, însă nu se știe până acum care a fost motivul.

Citește și: Casa i-a ars, iar banii i-au fost furați! Un bărbat din Bragadiru ar fi fost victima soției și a socrului

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Pământul ar urma să fie lovit în următoarele ore de o furtună geomagnetică. Ce spun oamenii de știință- wowbiz.ro

3 mașini și fațada unui bloc, distruse din răzbunare. Din fericire nu au existat victime 

Pompierii au intervenit și au stins incendiul. Din fericire flăcările și fumul nu au provocat victime, dar pagubele materiale sunt importante. 

„Azi noapte in jurul orei 01.00 am fost anunțați de izbucnirea unui incendiu la un autoturism în localitatea Codlea. La fata locului s-au deplasat 3 autospeciale de stingere din cadrul ISU Brașov si doua autospeciale aparținând SVSU Codlea.

Incendiul s-a extins cu repeziciune la un alt autoturism si la fațada blocului din apropiere.

Când au ajuns echipajele la fata locului doua autoturisme erau cuprinse de flăcările care s-au propagat si la fațada clădirii. S-a intervenit rapid, reușindu-se localizarea si lichidarea incendiului, fără a fi înregistrate victime.
Două persoane s-au autoevaluat în siguranță.

În urma izbucnirii incendiului au fost afectate de flăcări trei autoturisme iar ferestrele imobilelor situate la parter, etajul 1 si etajul 2 au fost distruse”,

au transmis reprezentanții ISU Brașov

Proprietarul mașinii incendiate, de la care s-au extins flăcările și la celelalte, spune că în spatele actului se află o răzbunare, dar nici el nu știe mai exact pentru ce.

„Cred că e vorba de o posibilă răzbunare, nu știu din partea cui. Era undeva în jurul orei 1.10, un vecin de-ai mei m-a sunat spunându-mi că-mi arde mașina. Prima dată, crezând că este o glumă, am ieșit la geam, am văzut că mașina mea chiar arde cu flacără deschisă puternic. Ardea foarte tare, m-am dus să anunț vecinii să-și mute mașinile”, a spus proprietarul mașinii incendiate, potrivit Antena 3.

Citește și: La doar 34 de ani, George și-a pus capăt zilelor. S-a aruncat în gol de pe viaductul Vidraru: „Numai Dumnezeu știe ce a fost in sufletul lui”

incendiu brasov, incendiu provocat, masini arse


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si