Un accident cuplit s-a petrecut în cursul serii trecute, la Pitești. Au fost implicate două autoturisme, printre care o autospecială de poliție. Mașinile au fost distruse complet, iar trei oameni au ajuns la spital, potrivit informațiilor transmise de epitesti.ro.

Autospecială de poliție, implicată în accident, la Pitești

Evenimentul rutier care s-ar fi putut transforma într-o tragedie s-a petrecut între municipiul Pitești și comuna Bascov.

În accident au fost implicate o autospecială de poliție în care se aflau doi agenți și un autoturism, la volanul căruia se afla un tânăr de 19 ani, iar în dreapta, o pasageră.

Citește și: VIDEO Mort printre străini. Cine este Florin, tânărul de 25 de ani, care a pierit într-un accident absurd în Italia

Conform autoritățile, accidentul s-ar fi produs după ce tânărul a intrat pe contrasens și s-a izbit de autospeciala de poliție. În urma impactului, agenții de poliție și pasagera din autoturism au fost răniți și transportați la spital.

Pentru a afla circumstanțele în care s-a produs accidentul, polițiștii continuă cercetările. Trebuie menționat că ambii șoferi au ieșit negativ la consumul de alcool.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ciclonul Ashley va lovi România. Vremea se va răci brusc cu aproape 20 de grade și va fi potop. Precipitaţii de 100 l/mp- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO Atacul mafiot de la Codlea s-a lăsat cu mașini arse și apartamente distruse! Localnicii au intrat în panică: „M-am speriat rău. Mi-e frică de nu mai pot!”

Ce au transmis autoritățil e

"În noaptea de 25 spre 26 septembrie a.c, o autospecială din cadrul Insteptoratului de Poliție Județean Argeș, cu doi polițiști din cadrul Serviciului Rutier, a fost implicată într-un eveniment rutier la limita dintre municipiul Pitești și comuna Bascov.

Din verificările preliminare, s-a stabilt că, un alt autoturism, condus de un tânăr de 19 ani, care circula pe bulevardul Nicolae Bălceascu, din direcția Pitești către Bascov, ar fi pătruns pe contrasens, intrând în coliziune cu autospeciala de poliție, care se afla în deplasare.

Cei doi polițiști care se aflau în autospecială, precum și o pasageră din autoturismul implicat, au suferit leziuni, fiin transportați la spital pentru îngrijiri.

Atât conducătorul autoturismului, cât și polițiștul care conducea autospeciala, au fost testați aparatul etilotest, rezultând că nu au consumat alcool.

În cauză urmează să fie întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă, în care cercetările sunt continuate pentru stabilirirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul rutier a avut loc", se arată în comunicatul transmis de autorități.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si