Instanța a luat hotărârea în procesul dintre Dana Roba și părinții lui Daniel Balaciu, care au cerut să își vadă nepoatele.

Dana Roba a trecut, în urmă cu mai bine de un an, prin clipe de coșmar. A fost lovită crunt de cel care îi era soț și a ajuns la spital, fiind la un pas să își piardă viață. După câteva săptămâni în care medicii s-au luptat să o repună pe picioare, make-up artista și-a revenit ca prin minune.

S-a întors acasă, la fiicele sale, în timp ce tatăl micuțelor a ajuns la închisoare. De atunci au început și luptele lor în instanță.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: HARTA. Autoritățile sunt în alertă. Ciclonul mediteranean aduce ploi și furtuni. Sudul României este vizat în mod special- wowbiz.ro

Dana Roba s-a judecat atât cu soțul ei, Daniel Balaciu, cât și cu părinții bărbatului. După ce fiul lor a fost condamnat la 7 ani de închisoare, foștii socri ai vedetei au cerut în instanță să poată petrece timp cu nepoatele lor, Celine și Chantal. La finalul lunii iunie a acestui an, părinții lui Daniel Balaciu au depus o ordonanță președințială prin care solicitau să le vadă pe minore, lucru care nu a fost deloc pe placul Danei Roba. 

Procesul dintre celebra make-up artistă și foștii ei socri s-a judecat joi, pe 26 septembrie, la Timișoara. Magistrații au analizat cererea bunicilor și au luat o decizie, aceasta fiind făcută publică în urmă cu puțin timp. Citește continuarea pe WOWbiz.ro.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si