Maggie Smith s-a stins din viață cu câteva ore în urmă, la vârsta de 89 de ani. Pe parcursul vieți a interpretat sute de o mulțime de persoane, atât în cadrul filmelor în care a jucat cât și în seriale.

Vestea morții a fost confirmată de către cei doi fii ai ei, care sunt profund îndurerați.

Citește și: O mămică de 33 de ani a pierit fulgerător după o banală operație estetică. "Cinci fetițe au rămas orfane"

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: HARTA. Autoritățile sunt în alertă. Ciclonul mediteranean aduce ploi și furtuni. Sudul României este vizat în mod special- wowbiz.ro

Familia actriței, prima reacție după moartea ei

„Cu mare tristețe trebuie să anunțăm moartea lui Maggie Smith. Ea a murit liniştită în spital, în această dimineaţă devreme, vineri, 27 septembrie.

O persoană extrem de privată, a fost cu prietenii și familia la sfârșit. Ea lasă în urmă doi fii și cinci nepoți iubitori care sunt devastați de pierderea mamei și bunicii lor extraordinare.

Am vrea să profităm de această ocazie pentru a mulțumi personalului minunat de la Spitalul Chelsea și Westminster pentru grija și amabilitate nelimitată în ultimele ei zile.

Vă mulțumim pentru toate mesajele și sprijinul dumneavoastră amabil și vă rugăm să ne respectați intimitatea în acest moment”, au transmis fii actriței, Toby Stephens and Chris Larkin.

Actrița este cunoscută de o lume întreagă mai ales pentru rolul din filmele Harry Potter, unde a interpretat-o pe profesoara Minerva McGonagall.

Citește și: Destin tragic pentru un tânăr de 33 de ani! A murit între fiarele mașinii, după ce a intrat sub un TIR parcat, la Brașov

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si