Un bărbat, soț și tată, a supraviețuit ca prin minune unei infecții ucigătoare. Acesta a fost diagnosticat cu sepsis, după ce a încercat să își îndepărteze un fir de păr încarcat din zona inghinală. Potrivit informațiilor transmise de dailymail.com, bărbatul a supravițuit după ce medicii nu îi mai dădeau nicio șansă.

Un fir de păr încarnat i-a adus moartea unui bărbat

Un bărbat, soț și tată, a fost aproape de moarte.

În timp ce încerca să își scoată firul de păr din piele, din zona înghinală, bărbatul a contactat o infecție. Infecția i-a pătruns rapid în organism și s-a infiltrat în sânge. Treptat, bărbatul a început să aibă mai multe complicații, printre care pneumonie, insuficiență de organ și SDRA, sindromul de detresă respiratorie acută.

Citește și: Cauti un tratament pentru vitiligo? 5 motive pentru a testa terapia naturista pe baza de imunoglobulina Y de tip aviar

Când a ajuns la spital, medicii l-au diagnosticat cu sepsis, reacția extremă a organismului în fața infecției. Cadrele medicale i-au dat bărbatului patru la sută șanse de supraviețuire, dar bărbatul a supravițuit.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: 9 mașini pe care un mecanic auto spune că nu le-ar cumpăra niciodată: ”Costul reparațiilor este mult mai mare”- wowbiz.ro

Cadrele medicale l-au intubat și plasat într-o comă indusă pentru a încerca să îi lase corpul să se vindece. După o lună încărcată de proceduri și tratamente, bărbatul a ieșit din comă fără leziuni cerebrale și și-a revenit complet, fiind un miracol.

Sepsispul este denumit și „ucigașul tăcut”. Dacă nu este tratat rapid, sepsisul produce moartea. Potrivit Asociației Colegiilor Medicale Americane, sepsisul afectează aproximativ 1,7 milioane de oameni în fiecare an și este considerată a treia cea mai frecventă cauză de deces în spitalele din SUA, ucigând aproape 270.000

de oameni anual, potrivit CDC.

Citește și: Dominic s-a stins din viață la 8 ani, după o luptă grea cu o boală nemiloasă. Băiețelul a lăsat în urmă lacrimi de durere: "Nu există cuvinte în fața unei asemenea pierderi"

Printre simptomele sepsisului se regăsesc temperatura corpului extrem de ridicată sau scăzută, declinul mental și confuzia, durerea severă și dificultățile de respirație. 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si