Cinci oameni, printre care și 2 copii, au ajuns la spital după ce au fost victimele unui accident rutier. La volanul celor două vehicule implicate, care s-au ciocnit violent, se afla un tânăr de 25 de ani, respectiv o femeie de 32 de ani.

În urma impactului, două persoane au rămas încarcerate. Salvatorii au ajuns la fața locului și s-au chinuit minute întregi să îi extragă.

Ulterior, toate persoanele au fost transportate la Spitalul Județean de Urgență Bistrița pentru a primi îngrijiri medicale de specialitate.

Citește și: A supraviețuit ca prin minune! Un bărbat a scăpat cu viață dintr-o mașină care a luat foc și a căzut într-o râpă, cel puțin 10 metri

accident bistrita, victime, copii raniti

Doar unul dintre șoferi a fost testat cu aparatul etilotest 

La fața locului, doar șoferița a putut fi testată cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ. Tânărului de 25 de ani, care a condus cealaltă mașină, i s-au recoltat probe biologice la spital. 

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: De ce a atacat Israelul cu forțe terestre Libanul. Premierul Benjamin Netanyahu: ”Trăim momente de răscruce”- wowbiz.ro

„Astăzi, polițiștii rutieri din cadrul Poliției orașului Năsăud au intervenit la un accident produs pe Drumul Național 17C, între Bistrița și Dumitra.

La locul accidentului polițiștii au stabilit faptul că un autoturism condus de un tânăr de 25 de ani din Dumitra a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus de o femeie de 32 de ani din aceeași localitate.

În urma accidentului, cei doi șoferi și trei pasageri din cele două autoturisme au fost răniți. Aceștia au necesitat acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

Testarea cu aparatul etilotest a putut fi realizată doar în cazul femeii, rezultatul fiind negativ. Bărbatului urmează să-i fie recoltate mostre biologice la spital.

Cercetările sunt continuate de polițiști, în cadrul unui dosar penal. Urmează să fie stabilite cauza și modalitatea producerii evenimentului rutier”, au transmis reprezentanții IPJ BN.

Citește și: Accident cumplit la Pitești, între o autospecială de poliție și un autoturism! Mașinile au fost făcute praf, iar trei persoane au ajuns la spital

accident bistrita, victime, copii raniti


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si