Un incident de-a dreptul șocant s-a petrecut în Timișoara. Un copil de 12 ani a fost tâlhărit de o tânără care i-a furat telefonul, după ce ar fi ajutat-o să comande un taxi, potrivit informațiilor transmise de tion.ro.

Copil de 12 ani, tâlhărit de tânără pe care a ajutat-o la nevoie

Cazul șocant s-a petrecut pe strada Stuparilor colț cu Demetriade, din Timișoara.

Potrivit mărturiei copilului, acesta ar fi fost abordat de două persoane, care l-ar fi rugat să îi ajute cu comandarea unui taxi de pe telefon.

Citește și: "Totul a durat câteva secunde" Mărturia șocantă a adolescentului, suspect principal în cazul uciderii româncei din Italia. Le-a spus polițiștilor cum a omorât-o pe Maria

Minorul în vârstă de 12 ani le-a comandat un taxi. La sosirea autoturismului, una dintre persoane i-a smuls telefonul din mână, l-a împins și a plecat cu taxiul într-o direcție necunoscută.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: De ce a atacat Israelul cu forțe terestre Libanul. Premierul Benjamin Netanyahu: ”Trăim momente de răscruce”- wowbiz.ro

După refacerea traseului, autoritățile din Timișoara au reușit să identifice persoanele în cauză. Se pare că este vorba despre o tânără de 20 de ani și un minor. 

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru infracțiunea de tâlhărie, iar tânăra de 20 de ani a fost reținută pentru o perioadă de 24 de ore și introdusă în arest. Cercetările în acest caz s-au desfăşurat sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara.  

Citește și: Ana-Maria Vasiliu l-ar fi înșelat pe Gabriel, soțul ei, fost concurent Puterea Dragostei! Soacra ei ar fi aflat adevărul: "Nu te omoară nimeni degeaba"


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si