Încheierea relației l-a împis pe un bărbat din Argeș către gesturi nebunești. Se pare că acesta și-a hărțuit fost iubita, iar autortitățile l-au reținut, potrivit informațiilor transmise de news.ro.

Bărbat reținut de autorități după ce și-a hărțuit fosta iubită

Povestea de dragoste dintre o femeie și un bărbat din Argeș s-a încheiat definitiv după intervenția autorităților. Cei doi ar fi format un cuplu și munceau la o companie, într-un alt județ.

După ce s-a întors acasă, de la muncă, femeia i-ar fi spus bărbatului că relația dintre cei doi s-a terminat.

Citește și: Copil de 12 ani, tâlhărit de tânăra pe care a ajutat-o, la Timișoara. Femeia i-a smuls telefonul din mână minorului și a plecat cu un taxi

Bărbatul în vârstă de 57 de ani, originar din Satu Mare, nu a acceptat și a început să o hățuiească pe fosta iubită. Acesta o apela, îi trimitea mesaje și o urmărea, iar femeie ar fi alertat autoritățile pentru că se temea.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: De ce a atacat Israelul cu forțe terestre Libanul. Premierul Benjamin Netanyahu: ”Trăim momente de răscruce”- wowbiz.ro

Pe 30 septembrie, bărbatul a fost reținut de către poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Câmpulung. Acesta ar urma să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Potrivit unor surse, acesta ar mai fi avut probleme cu autoritățile în trecut, din cauza unor infracțiuni comise la regimul rutier.

Citește și: "Totul a durat câteva secunde" Mărturia șocantă a adolescentului, suspect principal în cazul uciderii româncei din Italia. Le-a spus polițiștilor cum a omorât-o pe Maria

Din cercetări s-a stabilit că bărbatul în cauză ar fi apelat telefonic o femeie, în mod repetat, la intervale de timp relativ scurte, cu o frecvenţă cel puţin zilnică, însoţite sau urmate de mesaje, provocându-i acesteia o reală stare de temere şi alarmare. Totodată, bărbatul în cauză ar fi urmărit-o pe persoana vătămată, în mod repetat, fără drept şi fără un interes legitim, supraveghind zona locuinţei, locurile frecventate şi locul de muncă, împrejurare în care, în data de 30 septembrie a.c., cel în cauză a fost depistat de poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Rucăr, pe raza aceleiaşi localităţi, se arată în comunicatul transmis de autorități.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si