Un bărbat cu suflet mare din Galați a salvat un mic pui de pisică de pe o stradă aglomerată din Galați. Imediat cum a văzut felina, Cristian Daniel a oprit traficul pe banda respectivă și a ieșit din mașină imediat.

„Sunt momente când îmi place ca trăiesc în țara asta! Acest băiat tocmai a blocat o bandă pentru a salva un pui de pisică rătăcit care a ajuns pe scuar.

Și mai mult mi-a plăcut ca toată lumea a așteptat liniștită cu mașinile oprite pe toate benzile și chiar dacă am pierdut un semafor nimeni nu claxonat. Bravo băiat”, este postarea de pe Facebook a unui bărbat care a asistat la moment.

Citește și: Șef de post din Gorj, acuzat că a bătut un polițist chiar în secție! I-ar fi dat cu pumnii și l-ar fi scos afară din birou, spune agentul agresat

pui de pisica, galati, animal de companie

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Război între Iran și Israel. Israelienii sunt apărați de Marea Britanie și Statele Unite. Joe Biden: ”Atacul a eșuat”- wowbiz.ro

Cristian a încercat să ajungă repede la pisicuță, dar aceasta a fugit și s-a adăpostit în compartimentul motor al unei mașini care aștepta la semafor. Bărbatul i-a spus femeii de la volan ce se petrece, iar aceasta a oprit imediat autoturismul.

„S-a întâmplat în Galați, în intersecția de la tribunal. În timp ce conduceam spre biroul unde muncesc, împreună cu soția, am văzut pe scuar un motănel mic ce voia să traverseze, speriat.

M-am dat jos din mașină, cu gândul să nu îl sperii, pentru că ar fi putut ajunge pe carosabil, unde putea să fie călcat în orice moment”, a povestit Cristian pentru radioimpuls.ro.

Cristian și soția lui s-au chinuit minute întregi să o scoată pe pisică de acolo. În final, puiul a fost recuperat și adoptat de cuplul cu inimă mare. 

Citește mai mult pe Radio Impuls.

Citește și: Povestea de dragoste dintre a unui cuplu s-a încheiat cu intervenția autorităților! Un bărbat a fost arestat după ce și-a hărțuit fosta iubită


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si