Simona Halep a câștigat meciul împotriva Arinei Rodionova, în primul tur la turneul de categorie WTA 125 de la Hong Kong. Este prima victorie a tenismenei după acuzațiile de dopaj.

În timp ce Simona Halep este fericită pentru victoria obținută, Ilie Năstare pare să nu fie încântat de alegerea tenismenei, pe care a discutat-o și cu Țiriac.

Simona Halep, victorie la Hong Kong

Simona Halep a intrat pe teren cu Arina Rodionova.

După un meci de două ore, românca a reușit să o învingă pe Arina Rodionova, cu scorul de cu scorul de 6-2, 4-6, 6-4.  

Citește și: Simona Halep ia o decizie surprinzătoare înainte de tuneul WTA de la Madrid

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Război între Iran și Israel. Israelienii sunt apărați de Marea Britanie și Statele Unite. Joe Biden: ”Atacul a eșuat”- wowbiz.ro

Mulțumesc tuturor pentru că au venit. A fost o plăcere să vin aici și să joc primul meci după câteva luni. Este prima victorie din ultimii doi ani, așa că sentimentul este unul plăcut, chiar dacă mă simt foarte obosită. Am venit aici pentru că mi s-a oferit oportunitatea de a beneficia de un wildcard. A fost grozav. Iar eu am știut mereu să profit de oportunități, așa că sunt aici.

Sunt fericită că am venit. Am avut parte de o primire călduroasă din partea oamenilor, de aceea am luptat mult astăzi și am putut să câștig. Vreau acum doar să îmi revin şi să pot fi capabilă mâine să joc din nou,   a declarat Simona Halep după calificarea în turul doi al turneului de la Hong Kong.

Alegerea acestui turneu nu pare să îl fi încântat pe Ilie Năstase, care se aștepta să o vadă pe Halep la Wimbledon, având în vedere că a fost numărul 1 la nivel mondial.

Părerea lui Ilie Năstase ar fi împărtășită și de Ion Țiriac, ambii având așteptări să o vadă pe Simona Halep la un turneu puternic.

Citește și: Simona Halep, învinsă în primul meci la Miami Open, după pauza de un an și jumătate

Citeste si: Iarna 2024-2025 vine cu vești bune pentru femeile pensionare! Ce schimbări vor avea loc și ce ajutor se va acorda- kfetele.ro

Citeste si: Irina Loghin reacționează dur la zvonurile cu privire moartea Mariei Ciobanu: ”Unii deja m-au pus în coșciug”- radioimpuls.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Eu mă așteptam să joace la Wimbledon! Ce turneu e ăsta la Hong Kong?! Nu înțeleg! Am vorbit și cu domnul Țiriac. Halep a fost numărul 1 mondial, ce-ți mai trebuie să joci la Hong Kong?! E o mare greșeală! Ce vrea să demonstreze, că nu înțeleg? A fost numărul 1, nu? Eu așa gândeam când jucam. Halep trebuie să se ducă la un turneu puternic, pentru a putea să-și dea seama unde e ca valoare. Cu ce o ajută dacă câștigă un meci de tenis în plus? N-are ce să demonstreze ea.

Păcat că a stat doi ani fără să joace. Asta e problema! Nu că va câștiga primul tur, al doilea tur sau turneul. E decizia ei, pe ea trebuie să o întrebați de ce s-a dus la Hong Kong.Dacă îmi dau cu părerea și spun ceva greșit, ies eu aiurea. Eu aș fi făcut altfel. Simona nu e de locul 1.130, să fim serioși! Normal, ar fi trebuit să primească wild-card la Wimbledon, pentru că ea a fost câștigătoare de Wimbledon. Dar fiecare turneu gândește altfel..., a declarat Ion Țiriac, potrivit prosport.ro.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si